Witam,
Pytanie zapewne banalne, ale nie umiem sobie z tym poradzić. Otóż chcąc zrobić porządek w dyskietkach postanowiłem najpierw stworzyć sobie pewną ilość plików atr, do których zapakuję ulubione gierki, a następnie zgram je na w CA2001. Przy pomocy TC 7.50 unregistered przez pół niedzieli tworzyłem spokojnie te atr'y w ten sposób, że w lewym oknie miałem otwarty plik-kontener (DD), do którego wrzucałem gierki, który później zapisywałem jako konkretny plik w osobnym katalogu, W okienku prawym natomiast żonglowałem sobie rozmaitymi, uzbieranymi przez lata, atr'ami z gierkami i wybierałem te najfajniejsze. Zrobiłem tak ponad 20 atr'ów. W pewnym momencie pliki z atr'ów po prawej stronie przestały się "wyodrębniać". Nie mogę z nich dołożyć nic do kontenera po lewej. Przez resztę niedzieli kombinowałem z różnymi wersjami TC i pluginu i efekt ten sam.
Pliki "luźne" do atr'a mogę dołożyć, mogę też z atr'ów wyciągać na zewnątrz, ale nie bezpośrednio do docelowego atr'a. Mój system to W7 64. Dlaczego nagle przestało to działać? Jakieś sugestie?
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.