Witam,
Pytanie zapewne banalne, ale nie umiem sobie z tym poradzić. Otóż chcąc zrobić porządek w dyskietkach postanowiłem najpierw stworzyć sobie pewną ilość plików atr, do których zapakuję ulubione gierki, a następnie zgram je na w CA2001. Przy pomocy TC 7.50 unregistered przez pół niedzieli tworzyłem spokojnie te atr'y w ten sposób, że w lewym oknie miałem otwarty plik-kontener (DD), do którego wrzucałem gierki, który później zapisywałem jako konkretny plik w osobnym katalogu, W okienku prawym natomiast żonglowałem sobie rozmaitymi, uzbieranymi przez lata, atr'ami z gierkami i wybierałem te najfajniejsze. Zrobiłem tak ponad 20 atr'ów. W pewnym momencie pliki z atr'ów po prawej stronie przestały się "wyodrębniać". Nie mogę z nich dołożyć nic do kontenera po lewej. Przez resztę niedzieli kombinowałem z różnymi wersjami TC i pluginu i efekt ten sam.
Pliki "luźne" do atr'a mogę dołożyć, mogę też z atr'ów wyciągać na zewnątrz, ale nie bezpośrednio do docelowego atr'a. Mój system to W7 64. Dlaczego nagle przestało to działać? Jakieś sugestie?

2

Napisz do autora....

Może wyślij mu jeden ATR i tyle, adres masz w ustawieniach (spakuj plik + konfiguruj)