Poumawiałem się z niektórymi i niestety, muszę odwołać swój przyjazd z powodów rodzinnych :(
Moje www
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
atari.area w mediach społecznościowych Choć sercem naszej społeczności pozostaje forum, przypominamy, że jesteśmy również aktywni w mediach społecznościowych.
Lost World by Desire Nowe demo grupy Desire.
sio2flip - emulator peryferiów sio2flip umożliwia podłączenie Flippera Zero do Atari i korzystanie z plików ATR jako wirtualnych dyskietek.
Steem SSE v4.1.2 R17 Nowa wersja popularnego emulatora Atari ST.
Street Fighter 2 na Atari 8-bit To wczesna wersja gry, ale już teraz wiadomo, że projekt zapowiada się bardzo ambitnie.
atari.area forum » Zloty » Silly Venture 2k13 - never give up. STay Atari !
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Poumawiałem się z niektórymi i niestety, muszę odwołać swój przyjazd z powodów rodzinnych :(
Chciałbym przeprosić te osoby, które nie otrzymały jeszcze gadgetów z ostatniego SV2k13. Począwszy od tego
tygodnia będę organizował ich wysyłkę. Pozostało tego dosyć sporo, ponieważ chciałbym nagrodzić tyle osób
ile to możliwe - i niezależnie od zajętej w konkursach pozycji.
Jest możliwość nabycia koszulek w rozmiarach L oraz XL i XXL z ostatniego Silly Venture (i jakieś
pojedyncze z roku 2011 i 2012). Planuję je sprzedać, a część pozyskanych z nich środków przeznaczyć
na pokrycie kosztów wysyłki do Polski jak i za granicę. Pozostała część powędruje bądź na kolejny organizowany
przeze mnie event bądź na kupno kolejnych gadgetów do Atari (może w końcu uda mi się u Lotharka "popełnić"
jakiś zakup do małego i dużego Atari).
Co do samego SV to nie podjąłem jeszcze żadnej wiążącej decyzji. To dla mnie bardzo trudny rok, związany m.in. z przeprowadzką poza Gdańsk. Nie mówię TAK ani nie mówię NIE. Na pewno miesiąc Luty będzie dla mnie kluczowym i wtedy określę się co do przyszłości SV.
Serdecznie pozdrawiam.
Grey, trzymamy wszyscy kciuki! Ja po cichu liczę, że jednak SV 2k14 się odbędzie...
A co do zakupów zabawek do Atari u Lotharka: powinienieś za swoje zasługi dostać w prezencie... i szczerze powiedziawszy, sądziłem że tak się już dawno stało :(
@duddie: Lotharka pomoc dla SV jest przeogromna. Przeznaczył na nagrody wiele swoich urządzeń począwszy od 2010 roku, a na dodatek na moją prośbę zmodyfikował komuś nieodpłatnie Atarkę, dzięki czemu mieliśmy jedno demo więcej na SV2k13 (jeszcze raz dziekuję!). Tak to już jest, że na swoje przyjemności kasy brakuje - ja np. marzyłem o CT060 do Falcon'a. Niestety mam standardowy config wzbogacony jedynie o FPU i 14MB, ale i tak cieszę się że ktoś coś tworzy/tworzył na tą dopałkę.
Grey: wszelkiej pomocy jakiej byś potrzebował, tak w przeprowadzce jak i organizacji SV, w ramach swych skromnych możliwości, udzielę.
Dzięki wielkie Adam. Wiem że zawsze można na Ciebie liczyć. Na pewno się przypomnę :) Co do SV to mam już koszmary - poważnie :D Więc 100 razy się zastanowię zanim się zdecyduję. Na razie odpalam często Falcon'a i rozważam reaktywację naszego disk-maga.
Pozdr.
Ja też deklaruję pomoc. W zakresie większym niż zwykle, ale daj znać wcześniej :)
@duddie: mam już trochę tych deklaracji pomocy - za wszystkie bardzo dziękuję. na razie odpoczywam i zastanawiam się co dalej. na pewno zarys potencjalnych produkcji na SV2k14 cholernie kusi, ale to jest "cała machina" działań, które musiałbym podjąć od początku - a siły na to brak...
Grey przyjacielu dasz radę!
Jakby ktoś miał jakieś plany odnośnie kolejnej (potencjalnej) edycji SV to proszę o kontakt mailowy.
No proszę, to już wiedzą, że z Krakowa potrzebujemy pilnie dostawać się na SV.
http://biznes.onet.pl/ryanair-uruchomi- … news-detal
Ale to niestety tylko połączenie wakacyjne.
http://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Now … 76997.html
YERZMYEY/HOOY-PROGRAM - teraz masz połączenie Polskimbusem z KRK do GDA
ta ;) - już dwa autobusy brały udział w krasztestach ;)-
Patrząc na to ile ich dziennie jeździ to aż dziwne że TYLKO 2 wypadki były...
Patrząc na to ile ich dziennie jeździ to aż dziwne że TYLKO 2 wypadki były...
Już TRZY.
Dziś w Krakowie był następny crashtest polskiego busa. Tym razem "od tyłu".
tP
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » Silly Venture 2k13 - never give up. STay Atari !
Wygenerowano w 0.024 sekund, wykonano 63 zapytań