I jak zwykle ch.owe reakcje na poważny wątek. Jak brak argumentów to schodzimy na tematy poboczne. Tak, programy na 65816 nie są programami na Atari 8-bit, więc Atari z 65816 to Sratari (copyright by Jury) a nie prawdziwe Atari, które jest wyposażone w procesor 6502C (względnie starsze wersje w 6502/6502B). Wyższością Świąt Bożonarodzeniowych od Wielkanocnych jest to, że bliżej Bożonarodzeniowych jest nowy rok, a więc szybszy odpoczynek po świętach.
O.K. Z mojego punktu widzenia mam w d.ie SRATARI i pozostanę przy swoim Atari, bo zaraz oprócz bebechów zaczniecie wystawiać fotografie swoich genitalii.
drac030 napisał/a:Sikora spełnia, a to on jest inicjatorem i głównym autorem wątku.
Ni ch.ja, nie ma własnego procesora, sterowania itp. To taki sam element jak klawiatura. Ale jakbyś wyjeb.ł POKEYA i wstawił jakiegoś PICa sterującego przy okazji kuchenką mikrofalową, to kto wie, może bym zmienił zdanie.
Pin napisał/a:ja proponuję jeszcze oddzielne forum dla tych, co grają dżojstikiem, oraz dla tych, co grają z klawiatury wink
To masz problem z kilkoma gierkami, na przykład Rescue of Fractalus, Eidolon, Tomahawk, F15 Strike Eagle... Itp, itd.
Heh, jak zwykle dyskusja, którą można o kant d.py potłuc...
=====================Edyta 2014.01.22
==>Sratari byłobłędnie przypisane Larkowi (przepraszam), nazwa wyszła od Jurego
Sikor umarł...