Tego tam, nie wiem czy juz to widzieliscie, ale kto nie widzial niech czeknie:
Sa to dwa krotkie filmiki (nie zdradze tresci; ), po ok. 1MB.
Must see! Moj faworyt to turystyczna - best 4ver w tej kategorii z calego swiata : o
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Bałagan » Turystyczna vs Chomik
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Tego tam, nie wiem czy juz to widzieliscie, ale kto nie widzial niech czeknie:
Sa to dwa krotkie filmiki (nie zdradze tresci; ), po ok. 1MB.
Must see! Moj faworyt to turystyczna - best 4ver w tej kategorii z calego swiata : o
Solo: jak możesz, no jak ty możesz, no jak możesz, no jak...
A ja mam 404 w obydwu plikach...
he he dobry ten chomik:) macie wiecej takich IDOLI? :)
lewis 1 dzien server uczelni wisial, look now. Naly - bylo jeszcze pare takich + idole z USA jak znajde podrzuce linka, bo tez dosc ciekawi : o
Juz sciagnalem. Znam, ale jak zwykle bawi. :) A ktory jest lepszy? Nie wiem, ale chyba chomik.
widzialem kiedys w tv popisy idoli z całej Europy i Usa....w stanach to dopiero są grzmoty...ale chomik tysz nie kiepski:)
A oto moje typy:
http://www.jt.kielce.opoka.org.pl/cieka … j_sie.html - świstak
VS
http://movies.flabber.nl/Madonna.wannabe/ - madonna
:lol:
madonn a wymiata ;D
no i TURYSTYCZNA PIOSENKA FOREVER!!!! ;D
Madonna rulez! Tez bym tak zrobil jak ten pan z tyłu.
Jak by u mnie w szkole jakaś tak się darła madona to wszystkie piórniki poleciałyby w nią.
I Chomik i turystyczna i madonna mega rotfl :):):):):):D:D:D:D:D:D
Madonna róló......mógł koleś grupszą księge dzierżyć w reku...moje typy to: Podrecznik uzytkownika Softimage'a lub Macromedia 2004 Biblia:)))
Matko jedyna hihihi ona przecież bosko śpiewa :P Gdybyście mnie usłyszeli buhahaha to by dopiero książki poleciały :P Chyba wystartuje w kolejnym idolu :P Myslę, ze to super pomysł
(przygotujcie książki - najlepiej cztero tomowego "Bielańskiego" w jednym tomie - ulubiona książka na moich studiach ludzie ją palili pomimo jej ceny)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » Turystyczna vs Chomik
Wygenerowano w 0.019 sekund, wykonano 59 zapytań