Stryker: a co kaseta Ci sie wkręciła
nom i to ile razy.... odnosnie czasu niedalo by rady zrobic go 28 lutego??? moze jakas ankiete to by sobie ludziki zaglosowali :rolleyes: ............
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Zloty » Sztab 3miasto - 3rd Volume.
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Stryker: a co kaseta Ci sie wkręciła
nom i to ile razy.... odnosnie czasu niedalo by rady zrobic go 28 lutego??? moze jakas ankiete to by sobie ludziki zaglosowali :rolleyes: ............
mi pasuje kazdy termin chyba......a'propos Stryker kasety; moja luba kupiła mi wypaśną pidżamke...taka mocno trendy.......heheheehehe!!!!!
Jezeli chodzi o mnie, to na razie odpada: czas, kasa itp - jednym i drugim bede dysponowal dopiero w marcu.
a'propos Stryker kasety; moja luba kupiła mi wypaśną pidżamke...taka mocno trendy.......heheheehehe!!!!!
:D Potwierdzam!!! To jest faktycznie trendy, szczegolnie dla ludzi z CAS-team!
Szkoda, ze nie mam jeszcze cyfrówy, to bym zrobil fote i pokazal jaka to zajefajna pidzama... Chcialbys taka Stryker! :lol:
Szkoda, ze nie mam jeszcze cyfrówy, to bym zrobil fote i pokazal jaka to zajefajna pidzama...
A co tez sobie taka kupiles ??? :lol:
nie gadaj Stryjek to megawypasataripidżamka....rulez....tyle że nie wiem czy w sprzedazy jest w wiekszej ilosci..............hehehehehe
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » Sztab 3miasto - 3rd Volume.
Wygenerowano w 0.015 sekund, wykonano 45 zapytań