Zapodaje linka do zdjec ktore dostalem od Żbika:
http://www.gdansk-orunia.eu.org/atari/zbik/index.htm
Opisy wkrotce no chyba ze ktos wie kto gdzie jest to moze napisac co nieco ;)

"wszystko się kiedyś kończy......."

2

To sa zdjecia z QuaST 97 z Ornety... ale ludzie wtedy smiesznie wygladali... to juz 6 1/2 roku...
A na srodkowym zdjeciu w ostatnim rzedzie (tym ze zbieraniem monet) wydaje mi sie ze jest jakis koles z camvidem. Byl opublikowany jakis film z tego QuaSTa?

3

Tez tam byłem.. stare czasy. A ktoś może mi przypomnieć co robi ta watacha półnagich facetów za ogrodzeniem ze ławek szkolnych?

4

Laoo: to chyba jest Winio :) ale nie pamietam, zeby z ta kaseta cos wyszlo.

pancio: crazy compo - zbieranie monet.

5

pamietam że Major/NG był w dresie:)))))) hehehehehehe grubo było!!!! hehehehe

gep/lamers^dial

6

hehe Gepard dowiedzialem sie od Żbika jakie kiedys miales pseudo "M..." ;)

7

dawne czasy to były....hehehehe....Zbik masz w tube!!!!!!!!!!hehehehhe
ale jego też nie kiepskie było! hehehehe....Zbik- Pan I....:) rotfl

gep/lamers^dial

8

Zbik- Pan I....:) rotfl

hehe ;] czeba sie DRC'a wypytac...

9

ale najlepsze jednak były xywy z naszego legendarnego Quartetu,co nie Dracon?:))))))) rotfl

gep/lamers^dial

10

spoko, xywy byly nieziemskie (zostaly tez szczegolowo przedstawione i opisane (ale sprytnie ukryte) w jednej czesci "NICE SPEECHES" !  :lol:    :P )

11

lepiej bys to "NICE..." zapodał bo niekazdy widział:)

gep/lamers^dial

12

Jesli chodzi o samo NICE...  to testy przeprowadzone na paru ludziach (m.in. Szymon i Balois) spoza naszego kregu wykazaly, iz nie kumuja w ogole sensu i przeslania tej produkcji...  Dlatego tez upewnilo mnie to o bezsensie udostepniania tego calemu swiatu... Nie warto.  Szkoda czasu ich na zrozumienie i naszego na tlumaczenie, itd., itp.  :P
Zostawmy to wiec tylko dla wtajemniczonych, OK?  ;)   :lol:

13

Hmm. Bez urazy dla Baloisa i Szymona stwierdzam, ze sa to ludzie luzno zwiazani ze scena, wiecmoze takie stwierdzenia puszczaj po zweryfikowaniu go na ludziach mocniej siedzacych na scenie....

14

Zostawmy to wiec tylko dla wtajemniczonych, OK?  ;)   :lol:

hehe jezeli to jest to co mi jakis czas temu podeslales(a ciezko bylo to wyciagnac) to produkcja jest ok ;]

15

Lewis nie igraj z Szymonem,bo jeszcze wyjmie atarke zza szafy i dostaniesz fucki w scrollu:)

gep/lamers^dial