Kupię Texas Instruments TI-99/4A
W rozliczeniu mogę również zaoferować inne retro sprzęty.
MM: Przeniesiono zgodnie z sugestią Sikora - prosimy stosować się do regulaminu.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
atari.area forum » Bałagan » [K] Texas Instruments TI-99/4A
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Kupię Texas Instruments TI-99/4A
W rozliczeniu mogę również zaoferować inne retro sprzęty.
MM: Przeniesiono zgodnie z sugestią Sikora - prosimy stosować się do regulaminu.
Nie ten dział - przepraszam, ale czytanie ze zrozumieniem boli. Powinno być w bałaganie - nie dotyczy Atari.
Do mm: do przeniesienia - nie ten dział.
Coś takiego jest na a (przypadkiem zobaczyłem)
http://allegro.pl/texas-instrument-ti99 … 23592.html
Witam
Z racji tego ze sprzęt tej firmy nie ma swojego polskiego fanklubu w necie, pomyślałem ze umieszczę ogłoszenie na forach z innymi sprzętami 8/16-bitowymi.
Co do ogłoszenia to nie wiem Jarkeczek czy widziałeś opis i fotki tych "resztek" sprzedający wcześniej próbował sprzedać 99/4A na części po czym zmontował je z powrotem i wystawił bez klawiszy oraz zasilacza.
Przed świętami była jedna bardzo fajna aukcja ale z racji zamieszania pomyliłem dni a sprzęt poszedł za śmieszne pieniądze, czego nie mogę sobie darować.
Było też parę fajnych kartów do niego na osobnej aukcji, od tego samego sp.
Też się na to czaiłem ;)
pozdr
Bachoo
Tak ze 2-3 miesiące temu widziałem na alledrogo kilka Texasów u jednego sprzedącego - chyba nawet boxy i z instrukcjami - niestety cena była "taka se" finalnie, gdyż wataha wilków się rzuciła na sprzęt.
Jeśli nie musi koniecznie być z Polski, to tu popytaj. Może ktoś ma.
http://1bit.i-demo.pl/forum/5/texas-ins … etc-music/
Ja sam mam jakiś TI, ale się nie pozbywam. ;)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » [K] Texas Instruments TI-99/4A
Wygenerowano w 0.015 sekund, wykonano 56 zapytań