mazi napisał/a:Sorry Pin ale juz nie mozna Cie czytac. Przestan ciagle pisac, ze cos jest bez sensu tylko dlatego, ze nie jest po Twojej mysli. Juz w innym watku przypieprzales sie do LucasFilm Games, którzy 29 lat tamu, o zgrozo, smieli napisac gre nie pod Twoj futurystyczny sprzet.
Brednie waćpan prawisz, bo bez tego po*** sioloadera sam byś sobie pograł w grę, która spokojnie jak sądzę wygenerowała by 3-4 razy więcej FPS sama z siebie. Jakoś z Rescue on Fractalus i Eidolonem to nikt nie jęczy, że zostało pozbawione raka, który uniemożliwiał poznanie gry w zasadzie na nowo. To chyba dobrze, że nowy hardware daje nowe możliwości nie wykluczając starego software'u. I trzeba być ułomnym by tego nie zauważyć. Mazi - toczysz pianę nie w tym miejscu, co trzeba - bo pianę, to można wypić a nie rozwijać dyskusji w niewłaściwym kierunku i na dodatek bez sensu. ;)
mazi napisał/a:Ktos chce miec dobry obraz na lcd to wyjezdzasz z armata na wroble w postaci vbxe a przeciez wystarczy pare razy tanszy, odpowiedni kabel
Jednemu starczy i chwała mu za to, ktoś inny ma większe oczekiwania, a ktoś inny ma Atari 600XL, lub 800XL bez Freddiego i nie ma oddzielnie podanego sygnału chrominacji luminacji. I wówczas może sobie to wszystko w tyłek wsadzić ;)
mazi napisał/a:To, ze powstaja fajne rozszerzenia to to jest ogien. Kazdy robi to co lubi i nie ma co robic na sile dissu (kryjac to chocby emotikonkami). Peace.
Ja nie robię dissu, tylko jak ktoś pyta co może zrobić, by w temacie jego zapytania było lepiej - to podaję odpowiedź do której sam doszedłem używając Atari a nie emulatora. Jeśli ktoś uważa, że takie rozwiązanie jest KOSZERNE - nie stosuje go. I to chyba jest prosta sprawa.
Zróbcie np. wiarygodną ankietę (bo mi się nie chce) w śród tych, co piszą pod TB (pewnie jest nas trzech i będę w mniejszości). Np. - czy woli SIO2SD i xBios do pisania programów, czy woli IDE+/SIDE_x, czy dowolny twardy dysk ze Spartą X. Konkurencji w zasadzie nie ma i lansowanie takiego rozwiązania jest śmieszne a sprzęt totalnie łatwo dostępny. Co najmniej :D
Kontakt: pin@usdk.pl