Witam
Coś złego stało się z moją Atarką (gołe 800XL) - przestała mi działać stacja i sio2pc, chociaż magnetofon działa ok.
Czy ktoś może wie co się stało?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
atari.area forum » Sprzęt - 8bit » 800XL - pomóżcie
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam
Coś złego stało się z moją Atarką (gołe 800XL) - przestała mi działać stacja i sio2pc, chociaż magnetofon działa ok.
zasilacz
niestety nie. zapomniałem dodać, że moje dwie pozostałe atarki (65xe)działają ok na tym samym sprzęcie (zasilacz, stacja, kable, sio2pc)
No signal input... Pasiu to naprawi... ;)
Poszukaj konkaktu do Pasia lub innego elektronika - albo może któryś sam się tu odezwie - po pierwsze nie tracić nadziei - to pewnie jakaś drobnostka :)
drobnostka - pokey nadaje sie na stereo...
niech zyje sio2pc
moj brat kiedys probowal podlaczyc atarke do zwyklego magnetofonu za pomoca lutownicy i sfajczyl atari na tyle, ze przestalo nagrywac na magnetofon, a stacji wogole nie widzialo. sprawdz czy magnet Ci nagrywa. Moze stalo sie to samo?
właśnie sprawdziłem i nagrywa.
no dobra, spróbuję inaczej. Kto (z wawy) naprawi mi 800XL?
W prezencie sprawne 65XE :D
Do cenzora: Może jestem głupi, ale nie rozumiem. Jakby Sznowny Pan Cenzor zauważył, mój post powyżej ma datę 12 II. Jeżeli w miesiąc później nie można dopisać nowego postu to chyba jestem b. głupi (chyba dostałem zasilaczem od komody po głowie). Z tego co zrozumiałem to mogę sobie zmienić treść postu - no ale wtedy nikt go już pewnie nie przeczyta. Mogę też stworzyć nowy temat. Ale po co? Nie prościej po prostu dopisać o co mi chodzi i nie tłumaczyć wszystkiego od początku?
I zapewniam, że moim niecnym celem nie jest nabijanie sobie statsów. A bo i po co?
A i owszem masz racje, bo na daty nie spojrzalem. Moja wina.
Witam
na 99,9% padnięty pokey i tak jak ktoś już napisał pięknie nada się na Stereo:)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Sprzęt - 8bit » 800XL - pomóżcie
Wygenerowano w 0.018 sekund, wykonano 59 zapytań