Potrzebuję dodatkowej pracy (proza życia mnie dopadła), po godzinach - zazwyczaj jestem dostępny po godzinie 17-tej (z nielicznymi wyjątkami). Niestety, póki co nie udało mi się znaleźć sensownej pracy, a potrzebuję wyjść z dołka finansowego (ten co prawda ciągle minimalnie się zmniejsza, ale niestety w tym tempie dopadną mnie stare zaszłości szybciej niż się spodziewam). Ma ktoś jakieś propozycje, sugestie? (wkład finansowy póki co odpada z powodu czarnej dziury w moim budżecie)?
Jeszcze jedna uwaga - niestety muszę chwilowo zrezygnować z bycia aktywnym na Atari - póki nie wyprostuję swoich spraw. Pozamykam to co mam w tej chwili (jak tylko uruchomię stację dysków), powoli będę prowadził projekt z sOnarem, reszta pewnie będzie leżeć odłogiem do bliżej nieokreślonej przyszłości. Proza życia jest brutalna :/
==========>EDYTA:
Oczywiście, jak będą prace w konkursie na covery - jest to aktualne, choć pewnie na długi okres ostatnie...
TURGEN 9.3.0 Kolejna wersja multiplatformowego narzędzia do zarządzania obrazami taśm.
SV 2024 WE - program imprezy Już za tydzień odbędzie się zimowa edycja Silly Venture
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury