1 Ostatnio edytowany przez Sikor (2013-11-27 10:28:04)

Potrzebuję dodatkowej pracy (proza życia mnie dopadła), po godzinach - zazwyczaj jestem dostępny po godzinie 17-tej (z nielicznymi wyjątkami). Niestety, póki co nie udało mi się znaleźć sensownej pracy, a potrzebuję wyjść z dołka finansowego (ten co prawda ciągle minimalnie się zmniejsza, ale niestety w tym tempie dopadną mnie stare zaszłości szybciej niż się spodziewam). Ma ktoś jakieś propozycje, sugestie? (wkład finansowy póki co odpada z powodu czarnej dziury w moim budżecie)?
Jeszcze jedna uwaga - niestety muszę chwilowo zrezygnować z  bycia aktywnym na Atari -  póki nie wyprostuję swoich spraw. Pozamykam to co mam w tej chwili (jak tylko uruchomię stację dysków), powoli będę prowadził projekt z sOnarem, reszta pewnie będzie leżeć odłogiem do bliżej nieokreślonej przyszłości. Proza życia jest brutalna :/
==========>EDYTA:
Oczywiście, jak będą prace w konkursie na covery - jest to aktualne, choć pewnie na długi okres ostatnie...

Sikor umarł...

2

Spróbuj póki świeże

3

Zaaplikowałem. Zobaczymy, czy odpowiedzą.

Sikor umarł...

4

Złożyłeś papiery do jakiejś agencji pośrednictwa pracy ? Może naprawa/serwis/czyszczenie komputerów po godzinach pracy miała//o by sens ?

___
Press play on tape...

5

W Warszawie taka praca tylko po znajomości - ostatnio dorabiałem jako czwarta czy piąta firma w łańcuszku, a to też tylko dlatego, że faktury wystawiałem. Ale skończyli projekt i najbliższe pół roku nie będzie drugiego...

Sikor umarł...

6

W sumie maw ma racje. Sprawdz adecco.pl oraz workservice.pl Na studiach kiedys sobie, dzieki nim, dorabialem.

7

Czytaj waćpan maila proszę.

8

tttttttttttttttttaaaaaaaaaaaaaa....

zdajesz sobie sprawę że brakuje Ci pieniędzy, wymyślasz coś, zbierasz dokumentację tworzysz projekt, wystawiasz go na allegro po czym... ludzie wyzwolonej europy otaczają projekt negatywnymi komentarzami... i w tym momencie wkracza system, klonerzy nagle "wpadają" na pomysł który Ty wymyśliłeś i klonują, klonują, klonują... z szyderczym uśmieszkiem tuska...

P.S.
coś słyszałem, że robisz loga? mam logo strony, trzeba mi dorobić stopkę strony i logo forum... od razu powiem, że strona jest "ostra" nie dla mięczaków... ma to wyglądać jak moje ataridevs.eu

9

@bezrobotny: magiczne słowo: MARKETING

"tatusiu zobacz, narysowałam tobie takie same coś jak na twojej koszulce" 
https://github.com/willyvmm/mouSTer
jmp $e477

bezrobotny , mowa o sparcie ?

World f**k Olympique Marseille & Legia Warszawa i Sochi 2014

11

bezrobotny napisał/a:

od razu powiem, że strona jest "ostra" nie dla mięczaków... ma to wyglądać jak moje ataridevs.eu

Oj, oj....uśmiałem się ..... grunt to zacząć dzień od żartu....nawet przyciężkiego :) :) :)

12

znaczy, jak nie wiesz jak zarobić to zacznij kraść... (to nie mój pogląd to pogląd ekipy tuska)

ogólnie to jest to mój ulubiony temat dyskusji, czemu to u ekipy tuska wszystko "schodzi", a u reszty nic "nie schodzi"... bardzo mnie to ciekawi... ale nikt mi nie chce nic powiedzieć...

13 Ostatnio edytowany przez drygol (2013-11-29 19:03:58)

bezrobotny napisał/a:

znaczy, jak nie wiesz jak zarobić to zacznij kraść...

Ty nie gadal tyle tylko napisz czy juz sie zbotami uporales. Sciagnales soft ktory ci napisalem zebys ogarnal ??

14 Ostatnio edytowany przez Sikor (2013-11-29 19:34:00)

Uprasza się MM o usunięcie spamu z wątku i ostrzeżenie dla bezobrotnego za rady niezgodne z przepisami.
========>Edyta:
Póki co odpuszczam projekt Armorii - Wieczór się zgłosił na ochotnika...

Sikor umarł...

15

bezrobotny napisał/a:

znaczy, jak nie wiesz jak zarobić to zacznij kraść...

Pewnie, nie ma to jak się powołać na "znajomego z policji", tak "w razie czego".

Brawo, klaunie...

I Ty zostaniesz big endianem...

16

mam pomysl na biznes, jesli poduczysz sie JS to mam do odstapienia pomysl na ktorym mysle , ze mozna zarobic, moge odstapic tez domene na ktorej to mialem stawiac, caly myk do zrobienia w 2 tyg