yes! :)
SIO2SD, SIDE3, sio2usb, sio splitter, dragon cart, lantronix mss-100, fujinet (lotharek), rverter, A8PicoCart, BT-100, XC12 (T2000), XC12 (SUPER TURBO, TURBO D), both with internal speakers
my youtube channel
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Fabryka - 8bit » Sic! 2
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
yes! :)
Gwiazdka 2014...
Nie ma literówek - fake :)
może napiszesz coś więcej?
OT: a dlaczego ten, te PLD na wszystkich projektach ma, mają aż tyle nóżek? jak to jest podpięte, że aż tyle nóżek jest wykorzystywanych? oczywiście pytam z ciekawości, do szczęścia mi to nie potrzebne...
Obywatel C. zarzekał się, że dopiero wspomniał o pomyśle, a tu proszę, po tygodniu mamy projekt... ech...
Oczywiście ja też poproszę jeden.
A myślałeś o numerowaniu każdego egzemplarza? Byłoby kultowo :-)
PS. Podziwiam kolegów za ich zamiłowanie i pomysłowość. Dla mnie to magia, jestem tylko użytkownikiem, ale jeśli po tylu latach nadal ktoś tworzy na nasze Atarynki, to jest nadzieja!
Kilka lat później :)
Candle ...
no ale zabrałeś mi jedyny zmontowany egzemplarz :P
wypadało by to uwspółcześnić
Sprawdzony? Działa? Robimy listę? :-)
1. pancio.net +1 :-)
Trub był chętny na pisanie softu :)
Ale Candle wiecznie nie miał czasu na napisanie kodu dla xilinxa....
Może warto dopytać Lotharka czy nie chce w swojej ofercie takiego carta :) i wtedy może coś ruszy....
... i nie zabrałem tylko mi go dałeś ;p
side3 też leżało 2 lata w szufladzie, nawet niektórzy mówili że to yeti jest, ale się doczekał
nie sprawdzony, nie działa, nikt nie napisał kodu na cpld
... bo marudziłes, a ja mówiłem ze to jedyny egzemplarz, a jak oddam to już szans na napisanie czegokolwiek nań nie będzie dopóki nie złoże kolejnego, no i zgadnij czy złożyłem
Dobra ściemka :) sic2 - 6 rok czeka.
Nie widzę problemu .... do paczkomatu mam po drodze :)
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Fabryka - 8bit » Sic! 2
Wygenerowano w 0.017 sekund, wykonano 59 zapytań