Wlasnie kumpel u mnie w pracy na moich oczach przelecial 2364 metry w Mahnamalysza.
Jak dla mnie totalny rekordzista.
mozecie sie pochwalic lepszymi wynikami?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
atari.area forum » Bałagan » Mahnama..rekord!
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Wlasnie kumpel u mnie w pracy na moich oczach przelecial 2364 metry w Mahnamalysza.
Jak dla mnie totalny rekordzista.
mozecie sie pochwalic lepszymi wynikami?
no, no... moze to dobra wrozba dla Malysza na najblizszy konkurs ? ;)
A propos bicia rekodrow - polecam chetnym pobicie mojego rekordu w Pinball Obsessions na 4 stole: ponad 686 mln - gierka dziala na komputerach STE/Falcon oraz na emulatorze Steem (chodz na emulcu jest minimalne opoznienie miedzy nacisnieciem klawiszy a reakcja).
Dla niedowiarkow screenshot jest tutaj.
tylko że u mnie pod emulcem bila szaleje dziwacznie......a co do mahna to jestem za cienki na takie rekordy...
Eeee tam Pinball Obsessions... Psycho Pinball to jest to :)
...to ja na sztabie odszczekuje te nagrody ... po przekroczeniu dwóch kilometrów... :D
e tam ja już dawno doleciałem ponad 3500.
nikt mi pewnie nie uwierzy, bo jak tu zrobić skrina z prawdziwej atary nie mając żadnego fotoaparatu pod ręką...
dobra. sztab już niedługo to sobie poskaczemy.
:)
macgyver: Twoj rekord z 4 stolu Obsession'a już dawno zostal pobity przeze mnie :] ponad 807 mnl ( i to jeszcze w 1995 :) ).
Edit po 12 latach:
Mój brudnopis :P
Graphics: Device-1: Intel 4th Gen Core Processor Integrated Graphics driver: i915 v: kernel
Device-2: NVIDIA GF117M [GeForce 610M/710M/810M/820M / GT 620M/625M/630M/720M]
driver: nvidia v: 390.157
Device-3: Acer Lenovo Integrated Webcam type: USB driver: uvcvideo
Display: x11 server: X.Org 1.20.11 driver: loaded: modesetting,nouveau
unloaded: fbdev,vesa failed: nvidia resolution: 1600x900~60Hz
OpenGL: renderer: N/A v: N/A
no to MaC masz teraz zadanie domowe....przekręć licznik!!!!!!!!!!!
Hmmmm Bicie rekordów mówicie :P Chetnie bym się z kimś zmierzyla w jakiejś dziedzinie :P Może ktoś podejmie wyzwanie w gadaniu o bzdurach :D ale chyba w tym nie mam sobie równych :P Jednak podejmę próbę pobicia jakiegioś sensownego rekordu czekam na propozycje :P
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » Mahnama..rekord!
Wygenerowano w 0.018 sekund, wykonano 56 zapytań