Tego tam, nie wiem czy juz to widzieliscie, ale kto nie widzial niech czeknie:
Sa to dwa krotkie filmiki (nie zdradze tresci; ), po ok. 1MB.
Must see! Moj faworyt to turystyczna - best 4ver w tej kategorii z calego swiata : o
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
TURGEN 9.3.1 Najnowsza wersja oprogramowania TURGEN wprowadza kilka istotnych ulepszeń.
FujiCup 2024 - głosowanie Wystartowało głosowanie w tegorocznej edycji konkursu FujiCup.
IX. Basque Tournament of Atari 2600 31 stycznia Euskal Retro Association zorganizowało IX. Baskijski Turniej Atari 2600.
Rogul 1.0f Poprawki i nowe funkcje
a8rawconv GUI Graficzny interfejs użytkownika (GUI) dla narzędzia a8rawconv
atari.area forum » Bałagan » Turystyczna vs Chomik
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Tego tam, nie wiem czy juz to widzieliscie, ale kto nie widzial niech czeknie:
Sa to dwa krotkie filmiki (nie zdradze tresci; ), po ok. 1MB.
Must see! Moj faworyt to turystyczna - best 4ver w tej kategorii z calego swiata : o
Solo: jak możesz, no jak ty możesz, no jak możesz, no jak...
A ja mam 404 w obydwu plikach...
he he dobry ten chomik:) macie wiecej takich IDOLI? :)
lewis 1 dzien server uczelni wisial, look now. Naly - bylo jeszcze pare takich + idole z USA jak znajde podrzuce linka, bo tez dosc ciekawi : o
Juz sciagnalem. Znam, ale jak zwykle bawi. :) A ktory jest lepszy? Nie wiem, ale chyba chomik.
widzialem kiedys w tv popisy idoli z całej Europy i Usa....w stanach to dopiero są grzmoty...ale chomik tysz nie kiepski:)
A oto moje typy:
http://www.jt.kielce.opoka.org.pl/cieka … j_sie.html - świstak
VS
http://movies.flabber.nl/Madonna.wannabe/ - madonna
:lol:
madonn a wymiata ;D
no i TURYSTYCZNA PIOSENKA FOREVER!!!! ;D
Madonna rulez! Tez bym tak zrobil jak ten pan z tyłu.
Jak by u mnie w szkole jakaś tak się darła madona to wszystkie piórniki poleciałyby w nią.
I Chomik i turystyczna i madonna mega rotfl :):):):):):D:D:D:D:D:D
Madonna róló......mógł koleś grupszą księge dzierżyć w reku...moje typy to: Podrecznik uzytkownika Softimage'a lub Macromedia 2004 Biblia:)))
Matko jedyna hihihi ona przecież bosko śpiewa :P Gdybyście mnie usłyszeli buhahaha to by dopiero książki poleciały :P Chyba wystartuje w kolejnym idolu :P Myslę, ze to super pomysł
(przygotujcie książki - najlepiej cztero tomowego "Bielańskiego" w jednym tomie - ulubiona książka na moich studiach ludzie ją palili pomimo jej ceny)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » Turystyczna vs Chomik
Wygenerowano w 0.019 sekund, wykonano 58 zapytań