26

http://www.abbuc.de/component/content/a … ntest-2007

Sikor umarł...

27 Ostatnio edytowany przez bezrobotny (2013-11-04 20:22:13)

już to Ktoś pokazywał, ale ja nie znam niemieckiego, cóż więc to jest?
już przestawiłem, jak to mówią, wolnoć tomku...

28 Ostatnio edytowany przez Duddie (2013-11-04 20:22:14)

Mam bibliotekę, która obsługuje hosta USB. Może także obsługiwać SD, CF, wystarczy że użyjesz odpowiedniej dyrektywy #define w jednej linii. Ma procedury niskopoziomowej komunikacji z wybranym nośnikiem, jak również PEŁNĄ obsługę FAT32, włączając w to formatowanie, tworzenie plików, kasowanie, zapis, dołączanie i co tam sobie zażyczysz.
Wpadnij na zlot, to Ci ją udostępnię gratis. Jeden PIC potrafi obsłużyć pendrive'a, gadać z Atari po SIO, wyświetlać co tam chcesz nawet na kolorowym wyświetlaczu graficznym, obsługiwać przyciski. Nie potrzeba żadnej dodatkowej elektroniki, tak jak na Twojej płytce - moim skromnym zdaniem, przerost formy nad treścią, ale przede wszystkim - wyrzucone pieniądze... Ten PIC kosztuje mniej niż Vinculum, a płytka zapewne jest 8 razy mniejsza od Twojej....

Arguing with an engineer is a lot like wrestling in the mud with a pig, after a couple of hours you realize the pig likes it...

29

kurdę a nie można poza zlotem? wszystko tylko na zlocie, dlaczego?

P.S. no to jak z tym linkiem?

30

Tracisz masę energii na dłubaninę w zaciszu domowym, zamiast przyjechać na fajną imprezę i pogadać z jeszcze fajniejszymi ludźmi, którzy mogliby Ci duuużo podpowiedzieć. Efektem takiego działania jest Twój horrendalnie drogi wynalazek, którego nikt nie chce kupić... Warto?

Arguing with an engineer is a lot like wrestling in the mud with a pig, after a couple of hours you realize the pig likes it...

31

no szkoda, trudno się mówi, na zlot się nie wybieram bo ja się tam nie bawię najlepiej... kwestia wyborów...

32

Karol,
Jurek dobrze pisze! Na zlotach nikt nie tańczy.
Byłeś na jakimkolwiek zlocie Atari że piszesz że tam się nie najlepiej bawisz..?
-pewnie nie..

33

willy się nie odzywa, może Ktoś inny ma to pisemko i może podesłać? qwertz99@go2.pl

34

Zlituję się nad tobą i napiszę jedynie, że możesz je znaleźć m.in. na Atari Online w dziale zinów - linka poszukaj sam. Niecała minuta na odpytanie wujka Google'a.

Powszechnie wiadomo, że kamień potrafi myśleć. Na tym fakcie opiera się cała elektronika.

Terry Pratchett - Równoumagicznienie

35

a ja też szukałem googlami i nie wyświetało się w wynikach... ale dzięki

teraz drugie, czy ten artykuł można jakoś wyeksportować do pliku txt na PC?

W: no i wydymałeś mnie, nie ładnie