Witam, gdzie mozna kupic wtyczki DIN do ST? Monitorowa i do zewnetrznego flopa + wtyk zasilacza do 520STM. Moze ktos ma na sprzedaz?
mam za dużo komputerów
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Atari 8-bit Rom Image File Explorer Nowa wersja przynosi szereg istotnych ulepszeń i nowych funkcji.
Atari Font Maker V1.6.16.0 Nowa wersja narzędzia do tworzenia fontów i map.
Turgen 9.4.0 Nowa wersja Turgen - popularnego narzędzia do tworzenia kaset dla komputerów Atari.
TileT Przeglądarkowy edytor map stworzony specjalnie z myślą o trybie tekstowym z kolorami i kwadratowymi pikselami
FujiNET firmware v1.5.0 Nowa wersja firmware, która wprowadza szereg ulepszeń i poprawek.
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » Wtyki DIN do ST
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam, gdzie mozna kupic wtyczki DIN do ST? Monitorowa i do zewnetrznego flopa + wtyk zasilacza do 520STM. Moze ktos ma na sprzedaz?
też bym kupił monitorowe bo jak ruszam wtyczką to obraz miga.
Ładny kawałek czasu temu kupowałem w Multisorcie. Z tym że wysyłka to tania nie jest...
http://multisort.pl/product/Wtyk-meski- … ,3045.html
BTW. Życzę pewnej ręki przy lutowaniu :D
dziekuje wszystkim, ale najwazniejszego, czyli din14 do flopa wciaz nie znalazlem, any help?
też bym kupił monitorowe bo jak ruszam wtyczką to obraz miga.
może to nie atari tylko... aMIGA :)
A może to po prostu zimne luty i/lub ułamany kabel?
Achhh no własnie zapomniałem chodzi mi nie o wtyk a o gniazdo.
Próbowałem odnowic luty w płycie jest ciut lepiej ale dalej miga jak rusze wtykiem. Wydaje się mi ze to gniazdo bo na tym kablu u brata na ste było ok.
-------------
rozumiem że gniazd tych się nie kupi? Czyli ratować to co jest.
DIN 14 - zamawiam 2 szt. http://www.ebay.pl/itm/390679676728
ktoś potrzebuje ? cena 16 zł, przy większym zamówieniu ciut mniejsze koszta wysyłki wiec bedzie taniej
możliwy odbiór na SV2k13 - powinny dojśc do tego czasu
czekam na info do niedzieli
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » Wtyki DIN do ST
Wygenerowano w 0.017 sekund, wykonano 55 zapytań