26

@Pin: Wysłałem Ci na maila (poprzez stronę) moją propozycję.

A widziałeś kiedyś recenzję na stronie producenta która nie brzmiałaby zachęcająco? ;)

Atari: FireBee, (Falcon030 CT60e SuperVidel SvEthlana CTPCI), TT, (520ST Pak030 Frak PuPla Panther), (520ST 4MB ST RAM 8MB TT RAM CosmosEx SC1435), (1040STFM UltraSatan SM124), (1040STE 4MB ST RAM 8MB TT RAM CosmosEx NetUSBee SM144 SC1224), 260ST, 520 ST+, (MEGA ST SM125), (65XE Rapidus U1MB VBXE SIDE2 SIO2PC), (Jaguar SkunkBoard), Lynx II, 2x Portfolio

28

Tak, choć intencje były dobre :) Tu przynajmniej wiem, że brand managera i politykę reklamowo-marketingową mają przemyślaną. No i jest wsparcie w recenzjach "użytkowników" :)

The problem is not the problem; the problem is your attitude about the problem

29

Ok - ZAŁATWIONE.

Serdeczne podziękowania dla Koali i Marka_P za transport. Jedziemy z Wami!

Skład: Yerz, Kroll i ja. :)

Drygol - tnx za wsparcie!

Kontakt: pin@usdk.pl

30

Dobra wiadomość :)
I kroll jedzie z Wami ...

31

Wspaniale! Bez Pina to już nie  byłoby to samo :)
Kto pamięta imitację SFX dla gry na Falcona :D

PunBB bbcode test

32

Adam Klobukowski napisał/a:

A widziałeś kiedyś recenzję na stronie producenta która nie brzmiałaby zachęcająco? ;)

A i owszem: http://www.muru.pl/
Brzydko, drogo, nieterminowo... Ale blisko - autentyczne ich plakaty i oklejone tak samochody. Mój były klient z firmy, w jakiej pracowałem ;P

Sikor umarł...

33

Pin napisał/a:

Ok - ZAŁATWIONE.

Luzik , przeca mowilem ze w razie czego to pomozemy :P

34

@Koala, MarekP i Drygol- przyłączam się do podziękowań. Jednak na atarowską brać zawsze można liczyć.

Silly Venture - breaking the ATARI scene since 2000 ! :)

I tradycyjnie ponawiamy pytanie, gdzie jest "Juzek 2"!!!!

Trzy najpopularniejsze w Polsce platformy 8-bit: Piwo, Wino i Wódka.
http://ym-digital.i-demo.pl/ - http://yerzmyey.i-demo.pl - https://soundcloud.com/yerzmyey
ŻADEN DOBRY UCZYNEK NIE UJDZIE BEZ KARY.

36

Party atarowskie bez Pinokia to nie to byłoby samo ;D

37

Muszę na tegorocznym Silly przeszkolić Grzybsona, bo na prawdę nie jestem w stanie jeździć na każde party. ;) W tym roku było to: Fortyfication, Pixel Heaven, Głuchołazy, Wapniak, Error In Line, .. no i teraz Silly Venture .. a jeszcze chyba wpadnę na DKiG. To by było 7 sztuk ;)

38

7? Mało :P

39

mówię do tego, że przyszły rok pod tym względem będzie dość okrojony jak dla mnie.

40

Pin napisał/a:

Error In Line

EiL'a żeś Panie wskrzesił :)   "drunken poles" mode: ON :D

gep/lamers^dial

41

marekp napisał/a:

Jak nic nie wymyślicie to coś wymyślę. Ile osób miało by się pomieścić?

MarekP, napewno, ja, nie wiem jak Yerz i Pinu

Pozdrawiam
Kroll

Falcon CT63, CTPCI + Radeon 9250, napęd MO Fujitsu 230 MB oraz naped Syquest 230 MB, Nagrywarka Yamaha CDRW 2100, Napęd DVD-ROM, Netusbee, Skaner EPSON GT8000/Falcon 030, Ram 14 MB, karta CF 16 GB/Hades 060, CD-ROM, Nagrywarka Yamaha CDR, karta sieciowa, napęd Syquest 44 MB/Atari TT 030; 10 MB ST-Ramu, 64 MB TT-Ramu, Zewnętrzny naped CD-ROM, napęd MO Fujitsu 230 MB, karta graficzna MEGA Vision 300 Netusbee/Atari Jaguar + Skunkboard, Atari 65 XE + SIDE

42

.. jak nie wiesz? :) Rozpętałeś ten wątek i po tygodniu czytasz co drugi post? :D

43

Czyta co drugi bo zaraz jedzie.

44

Pin napisał/a:

Ok - ZAŁATWIONE.

kroll przeczytaj

45

Kroll - czytaj teraz posty z numerem nieparzystym :D

46

Ok, przeczytalem rozmwialismy teraz wszystko rozumiem

Pozdrawiam
Kroll

Falcon CT63, CTPCI + Radeon 9250, napęd MO Fujitsu 230 MB oraz naped Syquest 230 MB, Nagrywarka Yamaha CDRW 2100, Napęd DVD-ROM, Netusbee, Skaner EPSON GT8000/Falcon 030, Ram 14 MB, karta CF 16 GB/Hades 060, CD-ROM, Nagrywarka Yamaha CDR, karta sieciowa, napęd Syquest 44 MB/Atari TT 030; 10 MB ST-Ramu, 64 MB TT-Ramu, Zewnętrzny naped CD-ROM, napęd MO Fujitsu 230 MB, karta graficzna MEGA Vision 300 Netusbee/Atari Jaguar + Skunkboard, Atari 65 XE + SIDE

47

Kroll, nie pal więcej tego g...na.... :)

Arguing with an engineer is a lot like wrestling in the mud with a pig, after a couple of hours you realize the pig likes it...

48

Ty KROLL'u ty, ... ;)

49

Duddie napisał/a:

Kroll, nie pal więcej tego g...na.... :)

Ok Dudiee, to wydzimy sie na SV wez programator ja biore falcona sprawdzimy eifflfa

Kroll

50

Pin napisał/a:

Ty KROLL'u ty, ... ;)

PIN, wyjaslnilismy wszystko telefonicznie :)
Kroll