Jak w temacie poszukuje kogos kto jedzie samochodem na SV 2k13 z Krakowa i z powrotem.
Pozdrawiam
Kroll
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
TURGEN 9.3.0 Kolejna wersja multiplatformowego narzędzia do zarządzania obrazami taśm.
SV 2024 WE - program imprezy Już za tydzień odbędzie się zimowa edycja Silly Venture
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
atari.area forum » Zloty » Poszukiwany transport na trasie Krakow - SV2k13 - Krakow
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jak w temacie poszukuje kogos kto jedzie samochodem na SV 2k13 z Krakowa i z powrotem.
Pozdrawiam
Kroll
też mamy z tym problem. Na dzień dzisiejszy wychodzi na to, że na party nie dojadę - nie mam z kim, lub nie mam czym.
http://www.polskibus.com/
Odjazd 05:15 piątek 8 listopad – Kraków, Regionalny Dworzec Autobusowy
Przyjazd 15:35 piątek 8 listopad – Gdańsk, Dworzec PKS, stanowisko 8
nie no jasne, tylko jakoś nie widzę Pina z jedną skromną walizeczką w tym busie, który to zobrazować mozna hasłem "polskibus.zip"
Fantastyczna przygoda, tym bardziej ze sprzętem = niewykonalne działanie.
Ja lecę na party z małym plecakiem, nie wiem w czym problem. Nie musisz targać całego junk-u za każdym razem :)
Sqward, ale Ty nie jesteś "funkcyjny" - junk u Pina jest "służbowy" a nie z widzimisię. Mam nadzieję że coś się znajdzie jednak.
wiesz, mogę się zabrać "polskimbusem" tylko, że moja obecność będzie wówczas bez żadnego znaczenia, bo sens wyjazdu pozostanie zasadniczo tam, gdzie leży aktualnie sprzęt. Czyli w domu ;)
Do Polskiego Busa możesz zabrać milion walizek. Testowane.
wiesz, mogę się zabrać "polskimbusem" tylko, że moja obecność będzie wówczas bez żadnego znaczenia, bo sens wyjazdu pozostanie zasadniczo tam, gdzie leży aktualnie sprzęt. Czyli w domu ;)
Jestem zadziwiony celnością powyższej wypowiedzi.
Brawo!
Mam nadzieję chłopaki że uda Wam się z transportem. Pisałem to już wielokrotnie, że jestem BARDZO zadowolony ze sposobu prowadzenia compo na małe Atari przez Pinokia, zarówno od strony prezentowania stuffu jak i celnych komentarzy ;)
No i oczywiście support od Yerzmyeya jest niemniej cenny (perfekcyjna znajomość trackerów na ST i Falcon'a - ich zalet i bolączek).
Jedyne czego mi teraz brakuje do szczęścia to problemy przy zaprezentowaniu stuffu, o który staram się od tylu miesięcy :( (mam tu na myśli małe Atari, bo o jeśli chodzi o duże to tutaj AdamK i Piter znakomicie dają radę).
Dzień, w którym Pinokio przestanie prowadzić compoty będzie ostatnim dniem cywilizacji Zachodu... Krowy przestaną się nieść a kury - dawać mleko.
Już nigdy nie będzie jak dawniej!
Zawsze uwielbiałem pracę no signal input !
Pin a biały potwór combi...?
To był mój, ale się rozjechał.
Jak to samochód.
Jak nic nie wymyślicie to coś wymyślę. Ile osób miało by się pomieścić?
Ok - sprawa wprost wygląda tak.
Moim autem nie pojadę nigdzie dalej, bo biorąc pod uwagę dalszą trasę jest to pojazd niesprawny technicznie i nie mam ani czasu ani floty by to uporządkować. Inne podejmowane opcje (rozmowy na priv z różnymi osobami) zakończyły się na etapie braku miejsca. Nie mam też hajsu, co niestety w znaczny sposób przekłada się na życie i ogólną sytuację związaną z wyjazdem.
Temat jest więc wprost mało ciekawy, a konkretnie w temacie SV potrzeba: zabrać mnie z Y. wraz ze sprzętem. Mam możliwość dojechać na farta gdzieś do 100kM od Krakowa.
Sprawa numer dwa. Wygląda to tak (i to poważnie), że ze względu na sytuację w 2014 mogę sobie pozwolić na jeden wyjazd. I to nie jest żart wcale.
EDIT:
Co do nadbagażu z mojej strony:
* klasyczny żółty koszyczek
* walizka z kablami, model późny Gierek.
* SC1224
* LCD
* sóbófer
Nie biorę: końcówki mocy, projektora, upeesa, esteka, żadnych stacji dysków, żadnych zbędnych zajmujących miejsce rzeczy.
Ja mam niejasną sytuację z urlopem, gdybym na dzień dzisiejszy wiedział wszystko na 100% to mam samochód gdzie pomieściłoby się sporo sprzętu bo sam nic nie biorę. Oprócz pracy jeszcze sporo mi się psuje poza nią.
Jak dobrze pójdzie to możliwe, że w piątek będę wiedział co i jak. Mieszkam nie aż tak daleko Krakowa i dojechać tam to nie problem chociaż to w sumie trochę w przeciwnym kierunku z Katowic.
Ja nic nie gwarantuje na dzień dzisiejszy - znajdą się inni z transportem to korzystać, samemu samochodem nie pojadę - trochę by mnie to za drogo wyniosło. W środę powalczę z kierownikiem.
Dam znać, bo mogę dołować zanadto z finansami i cała ta rozmowa będzie bez sensu.
Ja tam po was nie pojade z 3miasta ale dajcie znaka co tam do picia i jedzenia wam kupic to ja to ogarne ;)
Mam nadzieję, że jednak wszystko się dobrze ułoży i wszyscy, którzy mają być to będą. Nie wyobrażam sobie prezentacji bez Pinokia.
Pin, przyjedź, bo dobrze byłoby omówić "na żywo" jeszcze projekt, nad którym pracujesz :-)
@Larek: dokładnie. Zawsze byłem po stronie Pina gdy wytykano mu różne "wpadki", bo wiem jak ciężki jest to kawałek chleba aby poprowadzić compo - a On w mojej opinii robi to doskonale. No i (jak widać) nikt "nie wali drzwiami i oknami" aby pomóc.
Pin, kolega Drygol ma dla Was obu konkretną ofertę - komplet "żywieniowy" (że tak to ujmę) przez cały okres trwania party (od piątku do poniedziałku) w postaci śniadań i obiadokolacji.
@Grey. Czy "Gruba Pszczoła" będzie chociaż na miejscu? ;)
@dracon: a tego nie wiem :) a co, chcesz pobzykać Michale? Załatwimy :D
Czy "Gruba Pszczoła" będzie chociaż na miejscu?
Co najmniej dwie , pod lotharkowe zamowienie ;P
Recenzja na stronie producenta brzmi zachęcająco - tutaj (w Dublinie) jeszcze tego nie widziałem - a raczej będzie, bo w tutejszych monopolowych można kupić każdy polski alkohol :D. A w Polsce to trzeba jakoś tropić czy jest powszechnie dostępne?
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » Poszukiwany transport na trasie Krakow - SV2k13 - Krakow
Wygenerowano w 0.031 sekund, wykonano 63 zapytań