1 Ostatnio edytowany przez Sikor (2013-10-13 18:13:26)

O.K.
Czas na podsumowanie:
I. Koszty:
1. Wynajem sali:         1500zł
2. Grill (obsługa):          150zł
3. Grill (nasz brykiet):     45zł
4. Identyfikatory:            45zł
5. Środki czystości:         20zł
6. Wywóz śmieci:            60zł
7. Nagrody                    260zł
====================
razem:                        2080zł

II. Wpływy:
1. Wpłaty od sponsorów: 1765zł (w zaokrągleniu w górę)
2. Wpływy z wejściówek:   680zł (zarejestrowanych było 45 osób, 34 osoby płaciły)
=======================
razem:                            2445zł

III. Inne wydatki:
1. Pokoje - opłacone przez śpiących tam, total do rachunku: 0zł

IV. Rozliczenie
1. Saldo:                                                    +365zł
2. Na piwo dla mnie i
dla Gzynia (obsługa party):                          -50zł
==================================
razem:                                                        +315zł
Dodatkowo RCL oddał nagrodę na poczet
przyszłorocznego  Wapniaka                        +20zł
===================================
razem:                                                         +335zł

Mam dwie propozycje:
315 zł idzie na poczet przyszłorocznego Wapniaka
315 zł przekazuję organizatorowi innego party  (Grzybsoniada/Fortyfikation, Głuchołazy, SV)
Decyzja należy do Was (ankieta) - proszę o głosowanie tych, co byli na party (lub je sponsorowali) i o komentarz w wątku, w celu weryfikacji. 20 zł idzie na poczet Wapniaka 2014 tak czy inaczej - wpłata od RCL-a.

Sikor umarł...

2

Wybrałem opcję drugą ale dotyczy ona Grzybsoniada/Fortyfikation, gdyż są to mniejsze party i mogą mieć problem ze zwrotem poniesionych kosztów.

"...Jeśli więc nie traktujemy dysku jako podręcznego śmietnika, w którym przechowujemy wszystko, co tylko wpadnie nam w ręce, to 20 MB starcza nawet z dużym zapasem..."

3

Innych głosujących proszę o potwierdzenie głosu - nie muszą pisać, na co głosowali, chodzi o weryfikację, czy byli na party i/lub czy byli sponsorami - wszak to oni się dokładają do rozliczeń.

Sikor umarł...

4

Na Wapniaka.

Czy możecie wyjaśnić, Stirlitz, dlaczego wasz służbowy adres stirlitz@rsha.gov.de ma aliasa justas@gru.su?
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.

5

Na Wapniaka 2014. O Grzybsoniadzie i Fortyfication się pomyśli, jeśli będzie potrzeba pieniędzy.

oto koło :r przyp "pole 3,142857 * :r * :r przyp "l 2 * 3,142857 * :r przyp "i l / 360 powtórz 360 [np :i lw 1] już

6

ditto :)

I Ty zostaniesz big endianem...

7

Na Wapniaka

8

Sikor, trochę dziwna ta ankieta, niemniej  dziękuję za uwzględnienie SV. Ostatnio pisałeś na forach że ze sponsorami nagród słabo itd, więc naturalnie ta kwota powinna pójść na poczet kolejnego WAP-NIAKa - jest to kwestia bezdyskusyjna (za te 315 zł można kupić kilka fajnych gadżetów). Oczywiście chciałbym, aby także Grzybson lub sOnar otrzymali wsparcie, dlatego tak jak napisała Innuendo - głosuję za kasą na Twoje party, a o ew. wsparciu pozostałych eventów pomyśli się, jeśli będzie taka potrzeba :)

Silly Venture - breaking the ATARI scene since 2000 ! :)

9

AS... napisał/a:

Na Wapniaka

:) - Na Wapniaka

Kontakt: pin@usdk.pl

10

Również - na Wapniaka.

grzybson/SSG^NG

11

Wapniak.

Hitler, Stalin, totalniak, SSman, NKWDzista, kaczor dyktator, za długo byłem w ChRL, wypowiadam się afektywnie.

12

Na Wapniaka

800XL  XC12  LDW 2000  Portfolio  1040 ST, STE  Falcon 030 (Deskpro)  Jaguar
... oraz inne grzyby i Amigi :-P

13

Na Wapniaka

14

Wapniak.

15

Wapniak.

16

Na Wapniaka

My tu gadu gadu, a dziewczyny w Ornecie nic cieplego w ustach od rana nie mialy:) <>

17

Wapno.

18

Na Wapniaka

[opuściłem to miejsce bezpowrotnie][dziękuję za skasowanie mojego konta]