Na przestrzeni ostatniego roku (albo i więcej) kilku osobom obiecałem parę rzeczy na zasadzie 'jak znajdę to będzie'. ZNALAZŁEM!
Tak więc osoby którym obiecałem:
- kabelek do stacji
- pamięć 14mb do Falcona
- 3dfxa (I i II)
niech się przypomną :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
TURGEN 9.3.0 Kolejna wersja multiplatformowego narzędzia do zarządzania obrazami taśm.
SV 2024 WE - program imprezy Już za tydzień odbędzie się zimowa edycja Silly Venture
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
atari.area forum » Bałagan » Obiecanki cacanki a głupiemu radość
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Na przestrzeni ostatniego roku (albo i więcej) kilku osobom obiecałem parę rzeczy na zasadzie 'jak znajdę to będzie'. ZNALAZŁEM!
Tak więc osoby którym obiecałem:
- kabelek do stacji
- pamięć 14mb do Falcona
- 3dfxa (I i II)
niech się przypomną :)
- kabelek do stacji
Jezeli to kabelek do stacji od malucha to bylbym chetny. Oczywiscie o ile ten 'obiecany' sie nie zglosi.
Of coz czyms sie odwdziecze.
To ja tak samo, jak ten komu obiecałeś się nie zgłosi to chętnie zanabędę te 14mb :)
Jury wyprzedziles mnie chetnie wezme te 14 MB do drugiego mojego falcona, jesli jury zrezygnowalby i nikt chetny by sie nie znalazl
Kroll
- 3dfxa (I i II) - chetnie zakupie...
Ja się przypomnę w kwestii 3dfx dziś e-mailem, bo to ja z Adamem ładnych kilka tygodni wstecz to ustalałem :)
Kabelek jest do stacji dużego, wraz ze stacją :)
Stryker:
Ja zdecydowałem się na Voodoo 2 z kabelkiem, więc podpytaj Adama o zwykłego 3dfxa (Voodoo 1) jakby co :)
przygarne kabelek jesli sie nie zglosi poprzedni chetny bo nigdzie nie moge znalezc wtyku din 14, a nie chce psuc obudowy w krotkiej 520 wyprowadzajac zastepcze gniazdo
Adam: masz stację do ST? ja bez kabelka chętnie odkupię - kabelek mam :)
Ok. Coby nie było:
Osoby którym oryginalnie cos obiecałem mają czas do końca września się przypomnieć, potem rozdaję wedle kolejności zgłoszeń, chyba że zgłaszający się inaczej dogadają (w tym wątku, publicznie).
Na razie przyomniał się:
- Jaques przypomniał się o kabelek Voodoo + karta Voodoo II.
- uicr0Bee: 14 MB do Falcona
W drugiej kolejności:
- Mazi - kabelek do stacji
- Stryker - Voodoo I (wydaje mi się że kabelek byłby w stanie komuś odstąpić, niech się wypowie)
- Piter - zewnętrzna stacja od ST bez kabelka
Adam, chciałeś ze mną wymienić te 14MB na FPU MC68882FN16. FPU jeszcze mam. To 14MB miało być Paskudowe, tak? Z podstawką czy SIMM przylutowany na stałe i zalany klejem?
uicr0Bee: 14MB jest Paskudowe, z podstawką, SIMM w komplecie. Jak ostatni raz jej używałem to działało więc nadal powinno.
Adam mi kabelek jest zbedny....
Stacja 3,5' i dzialajaca? Jak tak to biore. Przyda sie do mojego STE. O ile oczywiscie nie zglosi sie osobnik z pierwszej kolejnosci :)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » Obiecanki cacanki a głupiemu radość
Wygenerowano w 0.023 sekund, wykonano 56 zapytań