Mógłbym omówić temat, ale każdy jeden znowu się obrazi, więc zróbmy tradycyjnie -
omówmy temat w Warszawie lub w Gdańsku, przy litrze.
Temat rozbierzem, a na drugi dzień urażonych nie będzie,
bo chu/ja będziem z tego pamiętać.
Wykład na SV2k13?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
SV 2024 WE - program imprezy Już za tydzień odbędzie się zimowa edycja Silly Venture
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
atari.area forum » Emulacja - 16/32bit » Soft na Falcona
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Mógłbym omówić temat, ale każdy jeden znowu się obrazi, więc zróbmy tradycyjnie -
bo chu/ja będziem z tego pamiętać.
Wykład na SV2k13?
Demka mnie średnio interesują, gry też bo tych jest mniej niż wyszło na XL/XE od 2010 do teraz, użytki, jakieś movie i mp3 playery, dodatki do desktopu etc., mi puki co udało się tylko zainstalować 1st Word i zrobiłem sobie TOSa 4,92 :/
YERZMYEY/HOOY-PROGRAM napisał/a:Mógłbym omówić temat, ale każdy jeden znowu się obrazi, więc zróbmy tradycyjnie -
bo chu/ja będziem z tego pamiętać.Wykład na SV2k13?
Haha, nie chcę, żeby mi mordę potem obili. ;)
Demka mnie średnio interesują, gry też bo tych jest mniej niż wyszło na XL/XE od 2010 do teraz, użytki, jakieś movie i mp3 playery, dodatki do desktopu etc., mi puki co udało się tylko zainstalować 1st Word i zrobiłem sobie TOSa 4,92 :/
Jesli chodzi o uzytki to jednym z najlepszych playerow jest Aniplayer, w najnowszej wersji 2.23 (odtwarza movi, mp3 i itp) innym mp3 player jest Falcamp oraz mxplay, jakie dodatki do desktopu cie interesuja ?
Kroll
Jeśłi chodzi o mp3 na niedopalonym Falconie, to tylko Falcamp się nadaje.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Emulacja - 16/32bit » Soft na Falcona
Wygenerowano w 0.017 sekund, wykonano 39 zapytań