Zrzekam się miejsca w kolejce za Atari 800 - udało mi się parę godzin temu trafić jedno fajne na eBay-u. :)
Terry Pratchett - Równoumagicznienie
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » Stare sprzęty.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Zrzekam się miejsca w kolejce za Atari 800 - udało mi się parę godzin temu trafić jedno fajne na eBay-u. :)
Również jestem zainteresowany przygarnięciem sprzętu komputerowego (Atari/Amiga/Commodore/Spectrum/etc). Jakby co dysponuję miejscem na ewentualne przechowanie a i transport jest do zorganizowania. Kwestia ceny i jakichś namiarów geograficznych tak jak koledzy pisali w poprzednich postach.
Gdybym dotrwał w kolejce, jestem zainteresowany Atari 800, Atari 1200XL i Atari 5200.
A ja chętnie będę drugi w kolejce po TTkę (no, chyba, że masz w stodole 2 sztuki ;-)) to do drugiej jestem pierwszy...
A jeżeli znalazła by się Amiga 1200 - też jestem chętny...
Nie mogłem znaleźć opcji dodawania zdjęć przez chwile , to co dzisiaj zostało podłączone i sprawdzone dodaje , przez następne dni bede dodawał resztę więc proszę o troche cierpliwości
Do panów którzy proponowali zabranie wszystkiego po cenie złomu to dziękuję z góry.
Jeżeli bym mógł prosić i ktoś się zna to nikt nie potrafi mi zidentyfikowac marki komputera przypominającego troche pilot. jest to niemiecki komputer z 1977 roku ,ale nie mam do niego opakowania ani nic innego więc nie możemy określić co to jest. jest osoba która oferuje mi dośc duże pieniążki za niego , jednak nie chciałbym sie oszukac.
Jak wczesniej mówiłem proszę o cierpliwość ponieważ mam teraz mase pracy swojej , plus dodawanie zdjęc itp na 4 różne fora przez sprzęt unitry , stare telefony komórkowe , maszyny do szycia itp. więc staram się teraz wszystkim poświęcić tyle samo czasu.
Pełną liste sprzętu działającego i uszkodzonego wyśle koledze któremu to już obiecałem poprzez wiadomości prywatne , kolega pozniej z wami podzieli się listą.
Pozdrawiam.
to ULTRASOUND TV-9010
http://www.old-computers.com/museum/com … 3&st=3
Cena ... poszła za mniej niż 25eur na ebayu jakiś miesiąc temu: http://www.ebay.pl/itm/PONG-Konsole-Ult … 7675.l2557
co znaczy "podłączone i sprawdzone" ?
Zapaliła sie dioda ? Pokazal sie obraz w TV ? Stacja czyta dyskietki bez problemu itd..... określ się dokładnie ;-)
Piszę się na stację dysków Commodore 1541.
zmiana . zainteresowany pegasus i 1200xl,400,800,2600,5200 sa w pal? skad jestes? moze tez inne....
Jeżeli chcesz zarobić proponuje ci wystawić go na allegro :)
Ciekawe ile później z tego "rozdanego" sprzętu trafi na allegro....?
Tak mi się zapamiętało w podobnym temacie z tomsem :)
myślisz że oni nie tak dla siebie tylko na aledrogo? normalnie wstyd...
Oryginalne klamki Atari! :D
Kupiłbym stację LDW. Podaj cenę.
Nie Bić :) Chętnie Amigę 600, proszę o cenę
A może sprzedajacy ustaliłby jakieś zasady sprzedaży? Bo się bałagan robi (niektórzy uderzają bezpośrednio do sprzedającego, część pisze w temacie...).
no to chyba pójdzie wszystko na allegro - widzę właśnie że ktoś zaczął wystawiać sprzęty Unitry, Atari 5200 , Amigę 600 itp
http://allegro.pl/listing/user/listing. … id=4932646
Ja tam widze AMige 5200 ;p
Gościu z Wejherowa ;-) ...
Patrzac na stan tej 5200 ciekawe co ma w srodku ;p
no jeszcze ma Atari 600 a nie Amiga 600 :D
Tak, na to wygląda, że są to właśnie sprzęty założyciela tego wątku.
Amiga 5200 (;)) ma tę samą naklejkę, co na zdjęciu w tym temacie.
hahaha bractwo Atari porobione (ja tez)
Można było się tego spodziewać, ostatnio modne jest podgrzać atmosferę na forum, żeby było dużo chętnych, a potem to wystawić na allegro. I dlatego jestem za tym osoby z zerowym dorobkiem nie miały dostępu do tego działu tylko od np. 10 wystawionych postów.
Jednym słowem zawracanie d...
Jednym słowem zawracanie d...
Ale sprzet umyl bo jakies czystsze :)
eee tam umył, przetarł i tyle :D
czemu najciekawszy
Atari 800 (tu podejrzewam że laik myślał o 800XL) i Atari 1200XL
nie wystawione ?
ale zgadzam się że wygląda mi to na celową manipulację
ja tam nie kryję że sprzedaję nie tanio XC11 ;-), ale przynajmniej pewny, w ładnym stanie, sprawdzony i działający
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » Stare sprzęty.
Wygenerowano w 0.030 sekund, wykonano 70 zapytań