Zrzekam się miejsca w kolejce za Atari 800 - udało mi się parę godzin temu trafić jedno fajne na eBay-u. :)
Terry Pratchett - Równoumagicznienie
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
TURGEN 9.3.1 Najnowsza wersja oprogramowania TURGEN wprowadza kilka istotnych ulepszeń.
FujiCup 2024 - głosowanie Wystartowało głosowanie w tegorocznej edycji konkursu FujiCup.
IX. Basque Tournament of Atari 2600 31 stycznia Euskal Retro Association zorganizowało IX. Baskijski Turniej Atari 2600.
Rogul 1.0f Poprawki i nowe funkcje
a8rawconv GUI Graficzny interfejs użytkownika (GUI) dla narzędzia a8rawconv
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » Stare sprzęty.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Zrzekam się miejsca w kolejce za Atari 800 - udało mi się parę godzin temu trafić jedno fajne na eBay-u. :)
Również jestem zainteresowany przygarnięciem sprzętu komputerowego (Atari/Amiga/Commodore/Spectrum/etc). Jakby co dysponuję miejscem na ewentualne przechowanie a i transport jest do zorganizowania. Kwestia ceny i jakichś namiarów geograficznych tak jak koledzy pisali w poprzednich postach.
Gdybym dotrwał w kolejce, jestem zainteresowany Atari 800, Atari 1200XL i Atari 5200.
A ja chętnie będę drugi w kolejce po TTkę (no, chyba, że masz w stodole 2 sztuki ;-)) to do drugiej jestem pierwszy...
A jeżeli znalazła by się Amiga 1200 - też jestem chętny...
Nie mogłem znaleźć opcji dodawania zdjęć przez chwile , to co dzisiaj zostało podłączone i sprawdzone dodaje , przez następne dni bede dodawał resztę więc proszę o troche cierpliwości
Do panów którzy proponowali zabranie wszystkiego po cenie złomu to dziękuję z góry.
Jeżeli bym mógł prosić i ktoś się zna to nikt nie potrafi mi zidentyfikowac marki komputera przypominającego troche pilot. jest to niemiecki komputer z 1977 roku ,ale nie mam do niego opakowania ani nic innego więc nie możemy określić co to jest. jest osoba która oferuje mi dośc duże pieniążki za niego , jednak nie chciałbym sie oszukac.
Jak wczesniej mówiłem proszę o cierpliwość ponieważ mam teraz mase pracy swojej , plus dodawanie zdjęc itp na 4 różne fora przez sprzęt unitry , stare telefony komórkowe , maszyny do szycia itp. więc staram się teraz wszystkim poświęcić tyle samo czasu.
Pełną liste sprzętu działającego i uszkodzonego wyśle koledze któremu to już obiecałem poprzez wiadomości prywatne , kolega pozniej z wami podzieli się listą.
Pozdrawiam.
to ULTRASOUND TV-9010
http://www.old-computers.com/museum/com … 3&st=3
Cena ... poszła za mniej niż 25eur na ebayu jakiś miesiąc temu: http://www.ebay.pl/itm/PONG-Konsole-Ult … 7675.l2557
co znaczy "podłączone i sprawdzone" ?
Zapaliła sie dioda ? Pokazal sie obraz w TV ? Stacja czyta dyskietki bez problemu itd..... określ się dokładnie ;-)
Piszę się na stację dysków Commodore 1541.
zmiana . zainteresowany pegasus i 1200xl,400,800,2600,5200 sa w pal? skad jestes? moze tez inne....
Jeżeli chcesz zarobić proponuje ci wystawić go na allegro :)
Ciekawe ile później z tego "rozdanego" sprzętu trafi na allegro....?
Tak mi się zapamiętało w podobnym temacie z tomsem :)
myślisz że oni nie tak dla siebie tylko na aledrogo? normalnie wstyd...
Oryginalne klamki Atari! :D
Kupiłbym stację LDW. Podaj cenę.
Nie Bić :) Chętnie Amigę 600, proszę o cenę
A może sprzedajacy ustaliłby jakieś zasady sprzedaży? Bo się bałagan robi (niektórzy uderzają bezpośrednio do sprzedającego, część pisze w temacie...).
no to chyba pójdzie wszystko na allegro - widzę właśnie że ktoś zaczął wystawiać sprzęty Unitry, Atari 5200 , Amigę 600 itp
http://allegro.pl/listing/user/listing. … id=4932646
Ja tam widze AMige 5200 ;p
Gościu z Wejherowa ;-) ...
Patrzac na stan tej 5200 ciekawe co ma w srodku ;p
no jeszcze ma Atari 600 a nie Amiga 600 :D
Tak, na to wygląda, że są to właśnie sprzęty założyciela tego wątku.
Amiga 5200 (;)) ma tę samą naklejkę, co na zdjęciu w tym temacie.
hahaha bractwo Atari porobione (ja tez)
Można było się tego spodziewać, ostatnio modne jest podgrzać atmosferę na forum, żeby było dużo chętnych, a potem to wystawić na allegro. I dlatego jestem za tym osoby z zerowym dorobkiem nie miały dostępu do tego działu tylko od np. 10 wystawionych postów.
Jednym słowem zawracanie d...
Jednym słowem zawracanie d...
Ale sprzet umyl bo jakies czystsze :)
eee tam umył, przetarł i tyle :D
czemu najciekawszy
Atari 800 (tu podejrzewam że laik myślał o 800XL) i Atari 1200XL
nie wystawione ?
ale zgadzam się że wygląda mi to na celową manipulację
ja tam nie kryję że sprzedaję nie tanio XC11 ;-), ale przynajmniej pewny, w ładnym stanie, sprawdzony i działający
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » Stare sprzęty.
Wygenerowano w 0.219 sekund, wykonano 96 zapytań