Witam serdecznie mam troche starego sprzętu który lubicie , jest to efekt zbieranie przez lata kiedy ludzie zaczęli bezmyślnie wyrzucać miałem możliwośc wraz z ojcem gromadzić to w stodole , jednak musze się teraz tego pozbyć ponieważ pomieszczenie które zajmują musi zostać przerobione na spawalnie , mam tez inne sprzęty unitra itp ale to was pewnie nie interesuje , Posiadam różne modole ale dla mnie to tylko cyfry , razem ejst tego około 20 sztuk i inne kable , wzmacniacze , magnetofony , dyskietki z grami joisticki itp.nie znam dokładnie ich nazw ponieważ to nie moja kraina. Szukam osoby która chciałaby wycenić i przygarnąć najlepiej w całości ,wiekszość pewnie jeszcze działa inne to już na cześci. Wrzucam kilka zdjęć , moge zrobić wiecej zdjęć dokładnych wszystkiego jeżeli ktoś będzie zainteresowany.
TURGEN 9.3.1 Najnowsza wersja oprogramowania TURGEN wprowadza kilka istotnych ulepszeń.
FujiCup 2024 - głosowanie Wystartowało głosowanie w tegorocznej edycji konkursu FujiCup.
IX. Basque Tournament of Atari 2600 31 stycznia Euskal Retro Association zorganizowało IX. Baskijski Turniej Atari 2600.
Rogul 1.0f Poprawki i nowe funkcje
a8rawconv GUI Graficzny interfejs użytkownika (GUI) dla narzędzia a8rawconv