Witam serdecznie mam troche starego sprzętu który lubicie , jest to efekt zbieranie przez lata kiedy ludzie zaczęli bezmyślnie wyrzucać miałem możliwośc wraz z ojcem gromadzić to w stodole , jednak musze się teraz tego pozbyć ponieważ pomieszczenie które zajmują musi zostać przerobione na spawalnie , mam tez inne sprzęty unitra itp ale to was pewnie nie interesuje , Posiadam różne modole ale dla mnie to tylko cyfry , razem ejst tego około 20 sztuk i inne kable , wzmacniacze , magnetofony , dyskietki z grami joisticki itp.nie znam dokładnie ich nazw ponieważ to nie moja kraina. Szukam osoby która chciałaby wycenić i przygarnąć najlepiej w całości ,wiekszość pewnie jeszcze działa inne to już na cześci. Wrzucam kilka zdjęć , moge zrobić wiecej zdjęć dokładnych wszystkiego jeżeli ktoś będzie zainteresowany.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.