1 Ostatnio edytowany przez secon (2013-08-29 10:51:52)

Sprzedam konwerter VGA CM331T z tunerem TV, jest to ostatnia wersja dobrze znanego CM331.
Sprzęt jak nowy używany 2 razy po godzinie czasu. Kupiony w sierpniu 2011roku gwarancja na 12miesięcy, czyli do sierpnia 2012.
Kupiłem go za 320pln, Mozliwy odbiór w Warszawie.
Uzywałem go do AtariXl/xe z monitorem VGA ale monitor padł i nie jest mi juz potrzebny.

Konwerter video - VGA CM331T

Wejście
(gniazda wideo i audio)

1 x CSWk 1 Vpp / 75 Ohm (gniazdo RCA - “V-IN”)
1 x S-VHS (4 pin DIN – “S –IN”)
1 x VGA 0,7Vpp RGB (15pin D-SUB – “PC-IN”)
1 x audio L,R skojarzone z sygnałem wideo
(RCA – “V-R”, “V-L”)
1 x audio L,R skojarzone z sygnałem S-VHS
(RCA – “S-R”, “S-L”)
1 x PC audio (jack – “PC”)

Wyjście
(gniazda wideo i audio)

1 x VGA 0,7Vpp RGB (15pin D-SUB – “PC-OUT”)
1 x Audio 47 kohm 350 mVrms (jack – “audio output”)

Zasilanie

DC 7,5 V / 350 mA (zasilacz w komplecie)

Wymiary

290 x 145 x 50 mm

Uwagi

Wbudowany tuner naziemnej telewizji analogowej
Pilot zdalnego sterowania

2

odnawiam temat kto ile da nie mniej niż 50pln

3

To nie aukcja, Ty musisz podać cenę :)

4

kurde a juz myslalem ze na piwo jakie uciułam :)

5

Jer: no nie do końca, czasem jest licytacja - cena wstępna podana - nie mniej niż 50 i kto da więcej :)

The problem is not the problem; the problem is your attitude about the problem

6

OK, mea culpa :)

7

dam 50zl+ przesylka (zasilacz jest w komplecie?)

8

to jest komplet wprost ze sklepu uzywany raz moze dwa razy po 15 minut.

9

Pokaż fotki albo link do sklepu.

10

51zł i odbiór osobisty

"...Jeśli więc nie traktujemy dysku jako podręcznego śmietnika, w którym przechowujemy wszystko, co tylko wpadnie nam w ręce, to 20 MB starcza nawet z dużym zapasem..."

11

http://www.dipol.com.pl/document-print-M1684.htm

12

Grzynio na dworcu wileńskim któregoś dnia?

13

52zl

14

pomyślcie do piątku do północy. sprzęt jest gotowy do wysyłki która pokrywa kupujący. Chociaż lepiej by było gdybym przekazał to w Warszawie np na Wileniaku.

15

A planujesz może pokazanie się na Wap-niaku?

"...Jeśli więc nie traktujemy dysku jako podręcznego śmietnika, w którym przechowujemy wszystko, co tylko wpadnie nam w ręce, to 20 MB starcza nawet z dużym zapasem..."

16

tak bedę

17

Nie zauważyłem że zostałem przebity, więc daje 53zł.

18

60

19 Ostatnio edytowany przez Gzynio (2013-09-06 23:01:05)

66,66pln

EDIT: Szkoda że ten zegar od postów pokazuje godzinę do tyłu bo właśnie minęła północ.

20

Ustaw sobie poprawnie strefę czasową w profilu, to nie będzie pokazywał do tyłu.

Czy możecie wyjaśnić, Stirlitz, dlaczego wasz służbowy adres stirlitz@rsha.gov.de ma aliasa justas@gru.su?
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.

21 Ostatnio edytowany przez Gzynio (2013-09-07 11:46:59)

Mam dobrze ustawioną, na Central European(UTC+01:00), ale teraz jest już dobra godzina tylko zaraz po napisaniu jest źle.

secon: konwenrter odbiorę na Wapniaku.

22

secon: skoro aukcja juz zakonczona to pozwole sobie tutaj zapytac- wybierasz sie na wapniaka autem w piatek? jesli tak to o ktorej? mam troche sprzetu i chetnie skorzystalbym z podwozki jesli to mozliwe

23

@Grzeniu Central European(UTC+01:00) powiadasz... tyle, że teraz mamy Central European Summer Time (UTC+2).

24

Grzynio jadę ale Pruszków to dla mnie zupełnie nie ten kierunek, ja jadę s8 od strony Radzymina czy Marek.

25 Ostatnio edytowany przez jury (2013-09-09 10:09:16)

a tam :P