1

W piątek widzimy się u Krolla. W Niedzielę (jak już wydobrzejemy) jedziemy oblookać czynne parowozy. Chętni proszeni o wpis tu, lub kontakt tel:

511-872-822
795-841-990

;)-

Kontakt: pin@usdk.pl

2

W niedzielę to się do Ra(n)domia wybierzcie na AirShow ;P A Chabówka to dobra myśl, ale za daleko ode mnie...

Sikor umarł...

3

w soboty/niedziele i tylko w wakacje z chabowki jezdzi "pociag retro" - godzinna przejazdzka lokomotywa parowa w wagonach z lat 30 ... moze ktos lubi

http://atari.pl/hsc/ad.php?i=1.

4

Ja lubię ;P W wakacje jest jeszcze możliwość przejazdu wąskotorówką z Piaseczna pod Warszawą (niestety, ciuchcia im padła i pozostała póki co spalinówka) i z muzeum w Sochaczewie (tam jest parowóz, też wąskotorówka). O ile dobrze pamiętam - w obu przypadkach z postojem (około 2 godziny) na ognisko ;)

Sikor umarł...

5

Kusicie mnie, bo wiecie że erszoł też jest bardzo ciekawą alternatywą. Problem tylko taki, że musiałbym to oglądać zza płotu, bo wejściówki drogie niestety.

Kontakt: pin@usdk.pl

6

Heh, dlatego z bólem pewnie się pojawię tylko na niedzielę... Chyba.

Sikor umarł...

7

scena parowozów i samolocików ;) brakuje jeszcze sceny motorówek i kolejek górskich ;)

gep/lamers^dial

8

Ja już dawno temu odszedłem na scenę kalkulatorów Bolek.

Czy możecie wyjaśnić, Stirlitz, dlaczego wasz służbowy adres stirlitz@rsha.gov.de ma aliasa justas@gru.su?
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.

9

dely napisał/a:

Ja już dawno temu odszedłem na scenę kalkulatorów Bolek.

Bo trzeba wiedzieć, kiedy ze sceny zejść niepokonanym :P?

Sikor umarł...