W piątek widzimy się u Krolla. W Niedzielę (jak już wydobrzejemy) jedziemy oblookać czynne parowozy. Chętni proszeni o wpis tu, lub kontakt tel:
511-872-822
795-841-990
;)-
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
atari.area forum » Bałagan » Parowozjada (Chabówna) + Rabka
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
W piątek widzimy się u Krolla. W Niedzielę (jak już wydobrzejemy) jedziemy oblookać czynne parowozy. Chętni proszeni o wpis tu, lub kontakt tel:
511-872-822
795-841-990
;)-
W niedzielę to się do Ra(n)domia wybierzcie na AirShow ;P A Chabówka to dobra myśl, ale za daleko ode mnie...
Ja lubię ;P W wakacje jest jeszcze możliwość przejazdu wąskotorówką z Piaseczna pod Warszawą (niestety, ciuchcia im padła i pozostała póki co spalinówka) i z muzeum w Sochaczewie (tam jest parowóz, też wąskotorówka). O ile dobrze pamiętam - w obu przypadkach z postojem (około 2 godziny) na ognisko ;)
Kusicie mnie, bo wiecie że erszoł też jest bardzo ciekawą alternatywą. Problem tylko taki, że musiałbym to oglądać zza płotu, bo wejściówki drogie niestety.
Heh, dlatego z bólem pewnie się pojawię tylko na niedzielę... Chyba.
scena parowozów i samolocików ;) brakuje jeszcze sceny motorówek i kolejek górskich ;)
Ja już dawno temu odszedłem na scenę kalkulatorów Bolek.
Ja już dawno temu odszedłem na scenę kalkulatorów Bolek.
Bo trzeba wiedzieć, kiedy ze sceny zejść niepokonanym :P?
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » Parowozjada (Chabówna) + Rabka
Wygenerowano w 0.020 sekund, wykonano 60 zapytań