PUFF, Mess wylądowała, niespodzianka.
Czy nie ma może jakiegoś kameralnego planu na spotkanie z ekipą Krakowską (i okoliczną oczywiście)? Siedzę w Krakowie do 10 września.
Pin, Yerz, anyone?
Buziaki,
Mess
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Rogul 1.0f Poprawki i nowe funkcje
a8rawconv GUI Graficzny interfejs użytkownika (GUI) dla narzędzia a8rawconv
TNFSD-GUI Graficzny interfejs użytkownika dla serwera TNFS
Wywiad z Bocianu na AtariOrbit Wojciech "Bocianu" Bociański, znany w naszym środowisku programista, udzielił wywiadu serwisowi AtariOrbit.
FujiNet. Artykuły odkrywające możliwości Jak urządzenie łączy Atari z nowoczesnością, umożliwiając społecznościową rywalizację w grach i korzystanie z sieciowego OS.
atari.area forum » Zloty » Sztabik kryzysowy w Krakowie?
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
PUFF, Mess wylądowała, niespodzianka.
Czy nie ma może jakiegoś kameralnego planu na spotkanie z ekipą Krakowską (i okoliczną oczywiście)? Siedzę w Krakowie do 10 września.
Pin, Yerz, anyone?
Buziaki,
Mess
To może w subbotu.
Bo jest długi weekend.
Tyko u kogo.
PS:
Jest jeszcze Kroll, chciałem przypomnieć.
Jest Nietoperek.
Jest chyba poniekąd Pablo?
PS: Pinokio mówi, że w tym tygodniu nie może, ale może za tydzień? W przyszły weekend, w sensie?
sprawdzę grafik, mam też po*** bany pomysł. Może Kraków, może nie. Dam znać - ale termin nie w ten weekend (mam foto-rep. z wesela w Nowym Sączu), więc zasadniczo chodzi o weekend za tydziĘ ;) (z czego pamiętam). Dam znać.
mówisz - masz ;) - http://www.atari.org.pl/forum/viewtopic … 23#p173723
@Mess - ... no i jutro piątek, sztab w Krakowie a Ty masz to w głębokim poważaniu, że tak grzecznie napiszę. Jak chcesz, to wpadnij, jak nie - to nikt przecież nie będzie zmuszał ;)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » Sztabik kryzysowy w Krakowie?
Wygenerowano w 0.016 sekund, wykonano 61 zapytań