@Nosty, Seban Wie do czego piję. Teraz i tak już musztarda po obiedzie. I wiem, że to hobby - ale jak ktoś mi coś obiecuje, trzynma ze dwa lata że już, zaraz, prawie gotowe - potem się okazuje, że w tym samym czasie robił dla kogo innego (fakt, dla Ciebie wtedy) - to sorry, gul deko skoczył mi wtedy. A wystarczyło powiedzieć: nie wiem, nie chce mi się, nie mam czasu...
Nieważne, nie offtopikujmy. Zasadniczo jest mało prawdopodobne, abym chciał jeszcze cokolwiek wydać na Atarkę, zarówno z przyczyn finansowych, jak i z powodu zainteresowania nowymi produkcjami, więc i tak teraz jest to musztarda po obiedzie. ZX81 Ekran Master też pewnie będzie jednym z ostatnich programów użytkowych, jaki oficjalnie wypuszczę, bo odzew mam zasadniczo zerowy, więc po co? Dla siebie będę dłubał, ale pewnie to będą programy, które zginą w wirze historii...
TURGEN 9.3.0 Kolejna wersja multiplatformowego narzędzia do zarządzania obrazami taśm.
SV 2024 WE - program imprezy Już za tydzień odbędzie się zimowa edycja Silly Venture
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury