no i?
sobota lub niedziela
proszę o wyklarowanie konkretnej datacji
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
TURGEN 9.3.1 Najnowsza wersja oprogramowania TURGEN wprowadza kilka istotnych ulepszeń.
FujiCup 2024 - głosowanie Wystartowało głosowanie w tegorocznej edycji konkursu FujiCup.
IX. Basque Tournament of Atari 2600 31 stycznia Euskal Retro Association zorganizowało IX. Baskijski Turniej Atari 2600.
Rogul 1.0f Poprawki i nowe funkcje
a8rawconv GUI Graficzny interfejs użytkownika (GUI) dla narzędzia a8rawconv
atari.area forum » Zloty » Sztab 3miasto (czerwic/lipiec)
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
no i?
sobota lub niedziela
proszę o wyklarowanie konkretnej datacji
Nikt nie przyjdzie, bo przyniesiesz Amigę.
dokładnie, ale ale ale Yerzu się nie śmiej, bo obojętnie ile napiszesz zaków na Atari to i tak ciagnie sie za Toba łata:
" ty patrz, to Yerz ten spektrumowiec " :D
Ja jestem tylko spectrumowcem.
Na nic innego w życiu dema nie zrobiłem. (I słownie _jednego_ zaka na atari). Inne platformy na mnie nie zasługują, jestem zbyt fajny.
Ale nie wiem, co to ma wspólnego z Twoim sztabem i nagminnym promowaniem Amigi. :cool:
Tymczasem, jeśli wszystko dobrze pójdzie, my sobie może w weekend do piwa odpalimy A1200. :)
nagminne promowanie? kto, gdzie, kiedy?
ja tylko podpisuje sie pod tezą: iż Amiga jest dla mnie osobiście najlepszym komputerem z jakim miałem dotąd styczność, co nie zmienia tego iż lubie inne i mam masę innych :)
to teraz jak na Outline: "AAAAAATAAAAAAAAAAAAAARiiiiiiiiiiiiiiiii!"
Ja jestem tylko spectrumowcem.
Na nic innego w życiu dema nie zrobiłem. (I słownie _jednego_ zaka na atari). Inne platformy na mnie nie zasługują, jestem zbyt fajny.
No to jesteś dokładnie takim samym atarowcem jak Gepard amigowcem ... bo z tego co wiem, to na amigę Gepard nigdy nic nie wypuścił. Prawda Gepardzie?
To ja proponuję 13 lipca.
jesli chodzi o Amige to byłem zawsze aktywnym graczo-użytkowniko-giełdowcem oraz oglądałem zawsze dema i często sie przy nich onanizowałem, bo niektóre były epickie i po tysiąckroć zajebiste
taka prawda i tu trafiłeś w sedno At0mie
Postaram się wpaść, aczkolwiek nie ukrywam że planowałem zorganizowanie spotkania dotyczącego SV2k13 na Westerplatte przy grillu.
Grey ....
Kiedy , gdzie ? ;-)
Gepard, wytłumacz koledze, że my sobie tak lubimy 'ciężko' pożartować. ;)
@stryker: nie myślałem jeszcze o konkretnej dacie, ale chciałbym zrobić sztaba po kilku latach przerwy na Westerplatte, np. w namiocie Żywca. Obowiązkowo grill, oczywiście. Miałby być to pretekst do omówienia spraw związanych z SV.
Robi się ciekawie....
no to Grey zapodawaj termin co bym sie zmiescil , cos tam mialem pomagac prz sv wiec dobrze bylo jakby mi nic nie wypadlo ;)
Grey: jedno spotkanie nie wyklucza drugiego. Zaproponuj termin, coś wymyślimy.
Michał: czekamy zatem na date i walimy pod Wojskową Składnicę Tranzytową, dwa spotkania załataja ostatnią dziurę w czasie spowodowaną brakiem sztaba, co EWIDENTNIE jest winą Adama (ogólnie to fucki w scrollu! ) :D ;)
Grey!
Jakis sprzet zwozimy ? ;-)
heh kurde wzialbym printera ale mi sie kalibracja rozjedzie a piernicze potem znowu miesiac kalibrowac :D
Ok. To ja tylko przypominam o sobocie. Kto nie przyjdzie - dla tego fucki w scrollu :D ;)
No to zbieram fucki :(
Ta sobota, 13? O której i gdzie?
wieczór: o tu: https://www.google.pl/maps/preview#!dat … &fid=5
Od SKMki (Gdynia Główna) można dojechać (w 15 minut) autobusami (w kierunku na Oksywie/Obłuże) 152, 182, 109, 209, 282 na przystanek Bosmańska-Nasypowa tu: https://www.google.pl/maps/preview#!dat … &fid=5 dalej z buta. Po drodze jest sklepik z dużym wyborem piwa :)
Zapraszam od 16.
a nie damy rady w piatek ? :/
wieczor jedziesz pociagiem ?
a nie damy rady w piatek ? :/
Jeśli dacie radę w piątek ... To będę na sztabie!!
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » Sztab 3miasto (czerwic/lipiec)
Wygenerowano w 0.027 sekund, wykonano 64 zapytań