Lothar ma Falcona, więc myślę że wcześniej czy później zacznie produkcję ct6x i super videl-a.
Wiele osób na to czeka.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
TileT Przeglądarkowy edytor map stworzony specjalnie z myślą o trybie tekstowym z kolorami i kwadratowymi pikselami
FujiNET firmware v1.5.0 Nowa wersja firmware, która wprowadza szereg ulepszeń i poprawek.
Prima Aprilis Compo 2025 Wystartowała nowa edycja Prima Aprilis Compo, w której obowiązuje jedno wyzwanie - piszemy wyłącznie w Atari BASIC.
maxYMiser FM v1.67 Nowa wersja trackera.
Echa Forevera 23 Wyniki konkursów dla platformy Atari.
atari.area forum » Sprzęt - 16/32bit » C-LAB Falcon MKX - zdjęcia
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Lothar ma Falcona, więc myślę że wcześniej czy później zacznie produkcję ct6x i super videl-a.
Wiele osób na to czeka.
A po ile teraz schodzą ct60?
Nie schodzą bo ich nie ma. Czuba pracuje nad nową wersją (CTX60) ale z tego mi napisał, to nawet nie ma mglistego wyobrażenia kiedy to będzie. Jak się już gdzieś znajdzie na eBayu (prawie tak często jak 1090 albo 1450XLD :) ) to cena spokojnie to jest drugi Falcon a raczej więcej, poniżej 500 euro raczej nie ma szans. Oczywiście sprzęt taki kosztowny nie jest, tylko niska a w zasadzie zerowa dostępność napędza ceną.
Dwa tygodnie temu była 1 sztuka na amibay za 450€. Od ręki niemal poszła.
Pomyślę jak zacząć i napiszę maila najpierw do Czuby co powie jakie jest jego zdanie na ten temat.
Generalnie starego CT60 już nie będzie robił, więc może by jednak udostępnił.... A na pytanie nowy, cytat z marca:
"CTX60 reservation are not open...
I can just add you in a email list...
1. When you expect this to be available?
No plan..
2. What will be estimated price?
350 €
"
[...]Weź ze sobą mkx na najbliższy zlot..[...]
Do Głuchołaz przyjadę dopiero w sobotę ok. południa. Zajmij mi kawałek stołu i prądu :)
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Sprzęt - 16/32bit » C-LAB Falcon MKX - zdjęcia
Wygenerowano w 0.015 sekund, wykonano 53 zapytań