Lothar ma Falcona, więc myślę że wcześniej czy później zacznie produkcję ct6x i super videl-a.
Wiele osób na to czeka.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
atari.area forum » Sprzęt - 16/32bit » C-LAB Falcon MKX - zdjęcia
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Lothar ma Falcona, więc myślę że wcześniej czy później zacznie produkcję ct6x i super videl-a.
Wiele osób na to czeka.
A po ile teraz schodzą ct60?
Nie schodzą bo ich nie ma. Czuba pracuje nad nową wersją (CTX60) ale z tego mi napisał, to nawet nie ma mglistego wyobrażenia kiedy to będzie. Jak się już gdzieś znajdzie na eBayu (prawie tak często jak 1090 albo 1450XLD :) ) to cena spokojnie to jest drugi Falcon a raczej więcej, poniżej 500 euro raczej nie ma szans. Oczywiście sprzęt taki kosztowny nie jest, tylko niska a w zasadzie zerowa dostępność napędza ceną.
Dwa tygodnie temu była 1 sztuka na amibay za 450€. Od ręki niemal poszła.
Pomyślę jak zacząć i napiszę maila najpierw do Czuby co powie jakie jest jego zdanie na ten temat.
Generalnie starego CT60 już nie będzie robił, więc może by jednak udostępnił.... A na pytanie nowy, cytat z marca:
"CTX60 reservation are not open...
I can just add you in a email list...
1. When you expect this to be available?
No plan..
2. What will be estimated price?
350 €
"
[...]Weź ze sobą mkx na najbliższy zlot..[...]
Do Głuchołaz przyjadę dopiero w sobotę ok. południa. Zajmij mi kawałek stołu i prądu :)
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Sprzęt - 16/32bit » C-LAB Falcon MKX - zdjęcia
Wygenerowano w 0.020 sekund, wykonano 43 zapytań