1

- ponad 40 kaset,
- gry i użytki, głównie zestawy, ale jest parę oryginałów z Avalonu,
- w normalu i w turbo (blizzard, mapasoft, turbo rom plus),
- być może działają, być może nie,
- bonus: cartridge Turbo Blizzard.

Tylko odbiór osobisty w Krakowie. Jeśli nikt się nie zgłosi do końca marca - wyrzucam.
Od razu mówię, że nie mam czasu robić katalogu ani pozbywać się ich pojedynczo.

Hitler, Stalin, totalniak, SSman, NKWDzista, kaczor dyktator, za długo byłem w ChRL, wypowiadam się afektywnie.

2

Pierwszy!

Przytulę całość, duble rozdam dalej. Może być, że wsadzisz w pakę i wyślesz?

Czy możecie wyjaśnić, Stirlitz, dlaczego wasz służbowy adres stirlitz@rsha.gov.de ma aliasa justas@gru.su?
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.

3

Gdyby jednak nie wchodziła w grę wysyłka (dotyczy prośby dely) to jestem zainteresowany - zorganizuje sobie odbiór osobisty (mam rodzinę w Krakowie).

4

Epi - zapakuj mi to na jutro do reklamówki z Biedronki, przy najbliższej okazji wezme to Delemu na jakieś party. Fortyfication może być? :)

Kontakt: pin@usdk.pl

5

Przy okazji wczorajszego sztabu kasety zostały powierzone Pticy celem oddania delyemu, który zgłosił się jako pierwszy. Ewentualne odstąpienie lub wymianę proszę negocjować z w/w.

Hitler, Stalin, totalniak, SSman, NKWDzista, kaczor dyktator, za długo byłem w ChRL, wypowiadam się afektywnie.

6

Obiecuję duble oddać w dobre przeszczepy.

Czy możecie wyjaśnić, Stirlitz, dlaczego wasz służbowy adres stirlitz@rsha.gov.de ma aliasa justas@gru.su?

7

przyjmę duble od Delego :)

8

Kasety przejrzane z grubsza i cieńsza. Zostawiam sobie kilka (głównie nagrane w Turbo ROM / Plus) oraz carta z Blizzardem, z uwagi że takiego nie mam. Resztę kasetek oddaję dalej - pierwszy był AS. Mogę wysłać pocztą.

9

Bump. Mogę jutro zabrać do Warszawy na sztaba. Jeśli do jutra popołudniem nikt się nie zgłosi, kasety idą do piwnicy na przechowanie.

10

Dely, a nie wysłałbyś ich do Gdańska na mój koszt? :) Chętnie bym je przytulił. :) O Turbo Blizzard nawet nie śmiem pytać... :rolleyes:

11

dely napisał/a:

Bump. Mogę jutro zabrać do Warszawy na sztaba. Jeśli do jutra popołudniem nikt się nie zgłosi, kasety idą do piwnicy na przechowanie.

Dely chętnie cosik przyjmę..
Weź na najbliższy zlot :)

12

Też mogę oddać, dostałem gratis w paczce ze sprzętem a mi to na rybkę, część osób jadących na Głuchołazy miała by po drodze celem odbioru.

Post's attachments

2013-06-30 13.40.35.jpg 963.37 kb, nikt jeszcze nie pobierał tego pliku. 

2013-06-30 13.41.37.jpg 1016.58 kb, nikt jeszcze nie pobierał tego pliku. 

Tylko zalogowani mogą pobierać załączniki.

13

Przecież sam miałeś być. Nie?

<-- Kontakt przez "E-mail" gdyż albowiem moja skrzynka "PW" jest pełna i zaprawdę nie mam czego usunąć.

--== Kup Pan/i dyskietkę http://www.atari.org.pl/forum/viewtopic.php?id=18887 ==--

14

Być to ja chcę, ale większość weekendów jestem uziemiony w domu z dziećmi, więc lepiej napisać że się nie będzie i być niż na odwrót ;)