Tworze POJEDYŃCZY wątek by każda pałka która chce mi nawrzucać za cokolwiek, robiła to tu a nie śmieciła po innych wątkach a chciałaby (ta pałka) bym to przeczytał i nie pominął.
Czas start!
czekam....
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
TURGEN 9.3.1 Najnowsza wersja oprogramowania TURGEN wprowadza kilka istotnych ulepszeń.
FujiCup 2024 - głosowanie Wystartowało głosowanie w tegorocznej edycji konkursu FujiCup.
IX. Basque Tournament of Atari 2600 31 stycznia Euskal Retro Association zorganizowało IX. Baskijski Turniej Atari 2600.
Rogul 1.0f Poprawki i nowe funkcje
a8rawconv GUI Graficzny interfejs użytkownika (GUI) dla narzędzia a8rawconv
atari.area forum » Bałagan » Trash
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Tworze POJEDYŃCZY wątek by każda pałka która chce mi nawrzucać za cokolwiek, robiła to tu a nie śmieciła po innych wątkach a chciałaby (ta pałka) bym to przeczytał i nie pominął.
Czas start!
czekam....
Ja już chyba o xbiosie wole czytać.
ja to bym sobie zamiast tego jakis atarowy magazyn poczytał scenowy czy nawet długiego scrolla w demie ale wszystko juz przeczytałem i czekam na nowe :)
Gep!!!
nie przejmuj się :)
jesteś naprawdę spoko człowiek!!!!
Tutaj jest taki wątek przecież o patrz:
http://www.atari.org.pl/forum/viewtopic.php?id=11189
Gdybym ja się przejmował takimi tematami że sikoróffka coś tam :P
To nie te czasy... :)
ostatnią rzeczą na świecie która by mi przyszła do głowy to przejmowanie się, wierz mi lub nie ale ja mam niezły ubaw z tej całej historii :) prócz radochy mam też notesik gdzie zapisuje co lepszę kąski by.... ale to temat na inna opowieść :) niebawem
.... :)
W męskiej toalecie było napisane Gupi Gepart.
Sikor: jebnąłęś sie w głowę że się powtarzasz? to jednorazowe czy będziesz teraz w każdym poście tak pajacował? pytam serio
Gepard: Amigaaaaah ;P Sam pisałeś, że wszędzie to powtarzasz.
A wracając do tematu - naprawdę ciekawią mnie dema, które są uważane za najgorsze.
tak Sikor WSZĘDZIE to powtarzam - znowu masz racje. Sikor Ty jesteś chodzącym dogmatem ;)
@gepciu, jak Cię lubię i szanuję:
gepard napisał/a:wiesz jako scenowiec żyje atmosferą Revision na które co roku sie wybieram i nigdy nie mogę dotrzeć. Ale na przyszły rok razem z Szeryfem postawiliśmy sobie taki cel :). To "AMIIIIIGAHHHHHHH!" to wręcz kultowe zawołanie z Revision, które co chwila sie tam przewija...ba nawet ostatnia maskotka tego party Evil Robot na amiga demo compo wydała z siebie ten dźwięk:
http://www.youtube.com/watch?v=GN_ZExunFdY
Więc ilekroć przypomina mi sie atmosfera scenowa, to robie taki wrzut z hasłem. Wyobraź sobie że na co dzień w życiu także/w pracy czy gdziekolwiek mi sie przypomni to wale "Amigaaaaaah" :)
hahahahah! oglądałem ten film z 1000 razy a dopiero dzis wychwyciłem polskie: "POKAŻ DUPE!" w 2.09 :D
Jeśli Cię uraziłem - przepraszam, ale naprawdę zachowujesz się jak przysłowiowy pajac z przylepioną łatką Amiga. I tak, ja się też zachowuję jak taki pajac, tylko mam łatkę Atari. Ale na forum o ZX Spectrum nie piszę "o, ja, Atari, rulez" itp., dowalając że zx to, zx tamto. A ty to czynisz na forum atarowskim. Przemyśl to sobie - może zrozumiesz o co w tym wszystkim chodzi, a Wierz mi, nie o wzajemne trolowanie, a póki co na to wychodzi.
Tak więc <wstać> wrzechwiedzący Sikor przeprasza, że Cię uraził <siadać>. Wystarczy?
A teraz czekam na linki do najgorszych według Was dem na ośmiobitowce, bom ciekaw.
gdzie na forum atarowym dowalam ze atari to czy atari tamto?.... konkrety a nie "wydaje mi się"
konkrety poprosze bo wiesz to jest taka troche prostacka metoda która zakłada że:
dajmy na to ja teraz napisze Sikor że jesteś półgłówkiem a teraz Ty udowadniaj że nim nie jesteś bo to w Twoim interesie
dlatego wybacz, ale konkrety
Sikor: jebnąłęś sie w głowę że się powtarzasz
Gepard kurczę, zbastuj troszkę
Cyprian: prosze odpierdol się ode mnie, ok. Nie wpi* sie miedzy wódke a zakąskę
dajmy na to ja teraz napisze Sikor że jesteś półgłówkiem a teraz Ty udowadniaj że nim nie jesteś bo to w Twoim interesie
dlatego wybacz, ale konkrety
Miło mi, że się przedstawiłeś. Ale dlaczego posługujesz się moim nickiem? Robi sie to już nudne. Czekam na linki z najgorszymi demami.
Sikor, nie zrozumiałeś, to był przykład.
Cyprian: prosze odpierdol się ode mnie, ok. Nie wpi* sie miedzy wódke a zakąskę
Gepard robisz tu niezły kibel. Wiedz że nie wszystkim się to podoba.
kończe to dysputę bo Cyprian jesteś betonem, nie rozumiesz i nie chcesz niczego zroumieć. KONIEC. KROPKA.
Panowie, nie róbmy kibla (pamiętacie "Oddech Latryny"?). Wróćmy do tematu - na inne platformy nie znam dem za wiele, a zasadniczo... Nigdzie nie ma rankingu najgorszych dem, są tylko najlepszych. Czekam na linki.
Chciałbym tylko zauważyć, że w obu krytycznych wątkach na forum (tym i tamtym o demie na cpc) to nie Gepard pierwszy użył słowa „Amiga”. Cyprian i Sikor to jak to w końcu jest ?
@ajcek, wracamy do tematu. Nie chodzi o te kilka wątków, ale o całokształt. Nie masz nic do powiedzenia a pro po najgorzego dema - proszę, przejdź do wątku dlaczego mnie nie lubią ludzie z Pomorza albo odnajdź wątek do najazdów na Sikora, jaki onegdaj założyłem (a co zrobił obecnie Gepard na swój temat).
Nie chodzi o te kilka wątków, ale o całokształt
otóż to
to wolno robić ten offtop czy nie, bo już sam nie wiem
Merged z offtopami z różnych wątków. Nie bluzgać.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » Trash
Wygenerowano w 0.024 sekund, wykonano 65 zapytań