1

Głosujemy do niedzieli, wpisujemy poniżej, jak będzie chociaż z 5 7 głosów na dany termin - robimy, jak nie - to mi się nie chce...

Sikor umarł...

2

Troche sztywna ankieta. Np. ten nadchodzacy weekend mam dopiero pierwszy wolny w tym miesiacu. A co bedzie za prawie 2 albo 3 tygodnie to nie sposob przewidziec :)
Jak bede w wawie to i tak przyjde kiedy by sztab nie byl.

3

potem Głuchołazy są za blisko, choć chyba w tym roku znowu się nie pojawię na nich :/ Heh, życie...

Sikor umarł...

4

Co ma party do sztaba? :)

Szkoda, ze ludziom nie pasuje piatek na sztab :)

5 Ostatnio edytowany przez Sikor (2013-06-27 18:24:20)

Jak na razie widzę nikłe zainteresowanie tematem... Pewnie będę w najbliższą niedziele na piwku, koło 17-tej, więc jak ktoś ma chęć się spotkać - zapraszam. Wiadomość pewna  na 90%.

Sikor umarł...

6

Po jednym dniu, na dwa tygodnie przed potencjalnym sztabem masz 4 glosy. Wiec co sie spinasz :)

7

siup

8

Dzisiaj ktoś dotrze, czy raczej nie?

Sikor umarł...

9

Ja nie dam rady:(

"...Jeśli więc nie traktujemy dysku jako podręcznego śmietnika, w którym przechowujemy wszystko, co tylko wpadnie nam w ręce, to 20 MB starcza nawet z dużym zapasem..."

10

Dobra, dziś nieaktualne. kupiłem.se parę puszek.

Sikor umarł...

11

Sztab odwołany, w sumie zagłosowały 3 osoby na termin dowolny z podanych i jedna na 13.0 - nie ma sensu robić. Zasadniczo - jest tam też mój głos, więc w sumie zagłosowały trzy osoby :(
Dobra, średnio jestem raz na dwa tygodnie w niedzielę. Kto ma chęć - tam mnie znajdzie, bez umawiania się na sztaba. Więcej nie ogłaszam, bo mija się to z celem.

Sikor umarł...