no i?
sobota lub niedziela
proszę o wyklarowanie konkretnej datacji
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
atari.area forum » Zloty » Sztab 3miasto (czerwic/lipiec)
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
no i?
sobota lub niedziela
proszę o wyklarowanie konkretnej datacji
Nikt nie przyjdzie, bo przyniesiesz Amigę.
dokładnie, ale ale ale Yerzu się nie śmiej, bo obojętnie ile napiszesz zaków na Atari to i tak ciagnie sie za Toba łata:
" ty patrz, to Yerz ten spektrumowiec " :D
Ja jestem tylko spectrumowcem.
Na nic innego w życiu dema nie zrobiłem. (I słownie _jednego_ zaka na atari). Inne platformy na mnie nie zasługują, jestem zbyt fajny.
Ale nie wiem, co to ma wspólnego z Twoim sztabem i nagminnym promowaniem Amigi. :cool:
Tymczasem, jeśli wszystko dobrze pójdzie, my sobie może w weekend do piwa odpalimy A1200. :)
nagminne promowanie? kto, gdzie, kiedy?
ja tylko podpisuje sie pod tezą: iż Amiga jest dla mnie osobiście najlepszym komputerem z jakim miałem dotąd styczność, co nie zmienia tego iż lubie inne i mam masę innych :)
to teraz jak na Outline: "AAAAAATAAAAAAAAAAAAAARiiiiiiiiiiiiiiiii!"
Ja jestem tylko spectrumowcem.
Na nic innego w życiu dema nie zrobiłem. (I słownie _jednego_ zaka na atari). Inne platformy na mnie nie zasługują, jestem zbyt fajny.
No to jesteś dokładnie takim samym atarowcem jak Gepard amigowcem ... bo z tego co wiem, to na amigę Gepard nigdy nic nie wypuścił. Prawda Gepardzie?
To ja proponuję 13 lipca.
jesli chodzi o Amige to byłem zawsze aktywnym graczo-użytkowniko-giełdowcem oraz oglądałem zawsze dema i często sie przy nich onanizowałem, bo niektóre były epickie i po tysiąckroć zajebiste
taka prawda i tu trafiłeś w sedno At0mie
Postaram się wpaść, aczkolwiek nie ukrywam że planowałem zorganizowanie spotkania dotyczącego SV2k13 na Westerplatte przy grillu.
Grey ....
Kiedy , gdzie ? ;-)
Gepard, wytłumacz koledze, że my sobie tak lubimy 'ciężko' pożartować. ;)
@stryker: nie myślałem jeszcze o konkretnej dacie, ale chciałbym zrobić sztaba po kilku latach przerwy na Westerplatte, np. w namiocie Żywca. Obowiązkowo grill, oczywiście. Miałby być to pretekst do omówienia spraw związanych z SV.
Robi się ciekawie....
no to Grey zapodawaj termin co bym sie zmiescil , cos tam mialem pomagac prz sv wiec dobrze bylo jakby mi nic nie wypadlo ;)
Grey: jedno spotkanie nie wyklucza drugiego. Zaproponuj termin, coś wymyślimy.
Michał: czekamy zatem na date i walimy pod Wojskową Składnicę Tranzytową, dwa spotkania załataja ostatnią dziurę w czasie spowodowaną brakiem sztaba, co EWIDENTNIE jest winą Adama (ogólnie to fucki w scrollu! ) :D ;)
Grey!
Jakis sprzet zwozimy ? ;-)
heh kurde wzialbym printera ale mi sie kalibracja rozjedzie a piernicze potem znowu miesiac kalibrowac :D
Ok. To ja tylko przypominam o sobocie. Kto nie przyjdzie - dla tego fucki w scrollu :D ;)
No to zbieram fucki :(
Ta sobota, 13? O której i gdzie?
wieczór: o tu: https://www.google.pl/maps/preview#!dat … &fid=5
Od SKMki (Gdynia Główna) można dojechać (w 15 minut) autobusami (w kierunku na Oksywie/Obłuże) 152, 182, 109, 209, 282 na przystanek Bosmańska-Nasypowa tu: https://www.google.pl/maps/preview#!dat … &fid=5 dalej z buta. Po drodze jest sklepik z dużym wyborem piwa :)
Zapraszam od 16.
a nie damy rady w piatek ? :/
wieczor jedziesz pociagiem ?
a nie damy rady w piatek ? :/
Jeśli dacie radę w piątek ... To będę na sztabie!!
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » Sztab 3miasto (czerwic/lipiec)
Wygenerowano w 0.025 sekund, wykonano 64 zapytań