26

Ja z Denonem ruszamy po poludniu do radomia z Wawy. Jeszcze cezko powiedziec kiedy.... W kazdym badz razie obciąg rusza z Radomia po 22.

27

odbierasz Denona z lotniska?

28

.... uuuu, nieżle się zpowiada; pierdo*.*, jade już 1 VIII ...

Kontakt: pin@usdk.pl

29

odbierasz Denona z lotniska?

Tak! Przylatuje juz w srode (w czwartek nie ma samolotu) i bedzie nocowal u mnie...

30

słuchaj Lewisku, ja mam ciocię w Warszawie (mieszka na Hożej) i mógłbym przyjechać też we środę i razem byśmy go odebrali - oczywiście potem pojadę lulu do cioci :)
co ty na to?

31

auu to zapowiada sie niezla obsada pociagu  8O  8O  8O

Wiec plan gry jest taki:

Mikey zajmuje przedzial w Lublinie i broni go az do Radomia (mozesz np. kupic sztuczna kupe i postawic na srodku przedzialu wzglednie pokazywac wszystkim probojacym wejsc podobnizne Mikera i mowic ze ten pan to zaraz bedzie wsiadac or smth.).

W Radomiu machasz recami ew. czyms innym i wypatrujesz podejrzanej grupki atarowcow. Bedziemy czekac w skladzie (jak na razie: Denon, lewiS, Miker, McMaster i ja).

Ja mam w czwartek urlop wiec mozecie (desant z warszawy) przyjechac wczesniej.

Czy możecie wyjaśnić, Stirlitz, dlaczego wasz służbowy adres stirlitz@rsha.gov.de ma aliasa justas@gru.su?
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.

32

Bedziemy wczesniej, nie martw sie........ :twisted:

33

auu to zapowiada sie niezla obsada pociagu  8O  8O  8O

Wiec plan gry jest taki:

Mikey zajmuje przedzial w Lublinie i broni go az do Radomia (mozesz np. kupic sztuczna kupe i postawic na srodku przedzialu wzglednie pokazywac wszystkim probojacym wejsc podobnizne Mikera i mowic ze ten pan to zaraz bedzie wsiadac or smth.).

W Radomiu machasz recami ew. czyms innym i wypatrujesz podejrzanej grupki atarowcow. Bedziemy czekac w skladzie (jak na razie: Denon, lewiS, Miker, McMaster i ja).

Tia, wlasnie sie dowiedzialem ze prawdopodobnie bede jechal w piatek rano a nie w czwartek wieczorem. Hmm. Troche lipa.

Zdjecie Mikera ? Mowisz o _jakimkowiek_ zdjeciu mikera prawda ;-)

Sie zobaczy. Dam znac. Dely napisz do mnie jeszcze. Adres znasz (chyba)

Mikey/NG

PS. Warp - "laski tnieta sie" to nie moj text! Ja go tylko przytoczylem ;-)

34

Przyjemnej podrzy zyczy .........   maszynista!!

Nas nie dogoniet!  (...)   Nas nie dogoniet!  (...)

Im dłużej czekamy, tym wzorek jest większy" (c) by Sikor

35

Przyjemnej podrzy zyczy .........   maszynista!!

Nas nie dogoniet!  (...)   Nas nie dogoniet!  (...)

Ja was dogoniet! I pewnie przegoniet!!!
Pamiętajcie Bazpieczeństwo Ruls!
Bez brawury!

36

Dely czy ten pociąg o którym mówisz ma oznacznenie P 28200 i odjeżdża w Czwartek z Lublina o 20:20 bo jak tak to jest o 1:30 w Pabianicach
i pewnie sie nim zabiore (radom 22:18 poznan 5:50)

Ci, którzy przemawiają w imieniu Boga powinni pokazać listy uwierzytelniające. J. Tuwim

37

No prosze jak nam sie pociag rozrasta, jeszcze troche a bedzie trzeba wagony doczepiac :)

Czy możecie wyjaśnić, Stirlitz, dlaczego wasz służbowy adres stirlitz@rsha.gov.de ma aliasa justas@gru.su?
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.

38

To ja chyba tez sie zalapie na ten cudowny transport :D  :D  :D

Nazywam sie Milijon, dla przyjaciol banka ;)