jak w temacie z przewodem działającą :)

2

skoro już temat powstał, też się dorzucę ale bardziej konkretnie, ja kupię LDW2000, może być nawet bez zasilacza ale w pełni sprawna, bez otarć/rys czy wgnieceń  i oczywiście z klapką

30 lat temu moje poglądy nazywane były normalnymi, 20 lat temu konserwatywnymi, 10 lat temu skrajnie konserwatywnymi, dzisiaj jestem nazywany faszystą. Ja nie zmieniłem poglądów, tylko idioci zmienili wartości!

3

Takie LDW nie istnieją!

4

@jer istnieją, mam sprawną z klapką, bez wgnieceń (w każdym razie w tej chwili żadnych nie przypominam sobie), czy ma otarcia to w sumie musiałbym obejrzeć dokładnie. Nie jest jednak bez modyfikacji a konkretniej ma tygrys turbo czy jakoś tak.
Nie na sprzedaż w tej chwili, jedynie informuję, że takie istnieją.

5

pawel napisał/a:

mam sprawną z klapką, bez wgnieceń (w każdym razie w tej chwili żadnych nie przypominam sobie), czy ma otarcia to w sumie musiałbym obejrzeć dokładnie

Przywieź na party, poprawimy to :D

The problem is not the problem; the problem is your attitude about the problem

6 Ostatnio edytowany przez jedynymentos (2013-05-21 14:31:49)

21'go lutego przegrałem taką - poszła za 214

30 lat temu moje poglądy nazywane były normalnymi, 20 lat temu konserwatywnymi, 10 lat temu skrajnie konserwatywnymi, dzisiaj jestem nazywany faszystą. Ja nie zmieniłem poglądów, tylko idioci zmienili wartości!

7

@wieczor mam na szczescie 2 takie stacje, z czego jedna nie ma klapki, to już nie trzeba poprawiać.

@jedynymentos w sumie cena nie jest zła, często chodziły drożej.

8

jer: mam taka, co wiecej - zbedna ;)
albo na jakims party pojdzie jako nagroda, albo moze faktycznie puszcze ja komus? patrzac na ostatnie ceny na allegro - niektore zakrawaja na szalenstwo...

The UNIX Guru`s view of Sex:
unzip; strip; touch; finger; mount; fsck; more; yes; umount; sleep

9 Ostatnio edytowany przez jedynymentos (2013-05-24 09:25:50)

@jellonek, puść proszę mi, może być jako płatna nagroda ;-))))