76

Mam pytanie do bezrobotnego. Skąd taka cena za kawałeczek płytki ? Taką płytkę myślę, że każdy mógłby zrobić w domu za kilka groszy.

77

To cena z VAT? Czy tylko rachunek?

78

jasne że może, nikt tego nikomu nie broni, ja tylko przedstawiłem mój sposób rozwiązania pewnego istotnego problemu, a przedstawiłem go po to, żeby twórcy nowych urządzeń dodawali na płytce dwa tanie gniaazdka IDC co będzie z korzyścią dla wszystkich... OT CO.

79

No wszystko ok, tylko dlaczergo taka ogromna cena ?

80

bezrobotny dlaczego akurat IDC? dlaczego nie złącze takie które zamknie się ładnie w kabelek itp?

81

bezrobotny, sprzedamy ci z Lotharkiem 100 sztuk, przy takiej ilości to nawet cenę dobrą zrobimy - 25 zł/sztuka. Podać dane do przelewu? Przezroczyste czy czarne?

Arguing with an engineer is a lot like wrestling in the mud with a pig, after a couple of hours you realize the pig likes it...

82

ale to pisałem gdy cena była "nieco" niższa, co Wy ja nie mam takiej kasy, tym niemniej 10 wtyków po 25 pln to bym zakupił... a pomysł jak pomysł, myślę, że nie jest wcale zły, a Wasze argumenty łatwo podważyć...

83

Ceny podważyć się nie da :)

Czy możecie wyjaśnić, Stirlitz, dlaczego wasz służbowy adres stirlitz@rsha.gov.de ma aliasa justas@gru.su?
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.

84

no cena, patrzac na pierwszy post w watku, specjalna dla pupilka kierownictwa, bo w tych ilosciach mialo byc < 10pln od sztuki.

The UNIX Guru`s view of Sex:
unzip; strip; touch; finger; mount; fsck; more; yes; umount; sleep

85

Ale wtyczki miały być z drewna, a obecnie są z ryżu ulepione i dlatego wzrosła :)

Arguing with an engineer is a lot like wrestling in the mud with a pig, after a couple of hours you realize the pig likes it...

86

A. Cena nie wzrosła....ona po prostu jeszcze wystarczająco nie spadła.
B. To jest cena umowna...po ile się umówią po tyle będzie.

87

i znów cisza, no nie...

88

No właśnie - nie odpowiedziałeś co z tym rachunkiem...

89

ale jakie było pytanie? że koszty przygotowania produkcji są takie wysokie? no to spytaj strykera ile kosztowało go przygotowanie płytek... oczywiście można bawić się w produkcję prototypową...

a co do meritum? jak z tą dychą?

90

Pytanie jest na tej stronie, drugi wpis od góry.

91

Ale Ty mnie z kimś mylisz, ja nie działam komercyjnie! Czyli NIE!

92

Te 11 aukcji to nie działalność komercyjna? Rozumiem, że są to rzeczy używane, które masz powyżej 6 miesięcy? Bo inaczej to Ty się mylisz...

93

o znalazł się amerykański komandos, tak to możesz sobie pogadać z panem na c...
z mojej strony EOT

co z tymi wtykami?

94

Kim jest pan na (małe) c?

95

pewnie czak

The UNIX Guru`s view of Sex:
unzip; strip; touch; finger; mount; fsck; more; yes; umount; sleep

96

update

Post's attachments

20130422_161037.jpg 69.65 kb, nikt jeszcze nie pobierał tego pliku. 

Tylko zalogowani mogą pobierać załączniki.
serdecznie proszę o maile na lotharek@lotharek.pl z tematem ATARIAREA - inne formy komunikacji zawodzą...
"The worth of all people is dependent on how they spend their life making contributions" - Kano Jigoro
FKMC /Fan Klub Malej Czarnej/   @Grey

97

Ładne, ale czy będą takie nieoryginalne (półprzezroczyste)?

"tatusiu zobacz, narysowałam tobie takie same coś jak na twojej koszulce" 
https://github.com/willyvmm/mouSTer
jmp $e477

98

a jakie piny do tego? i czy tylko dla kumpli?

99

owszem

I Ty zostaniesz big endianem...

100

piny metalowe, jak mniemam... Ale możesz też zastosować złote lub miedziane.

Sikor umarł...