dużo gier i nie tylko
Nazwa hosta zzzt.alexpepper.com
Urzytkownik ATARI
Hasło STE
Pozdrowienia /|
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
TURGEN 9.3.0 Kolejna wersja multiplatformowego narzędzia do zarządzania obrazami taśm.
SV 2024 WE - program imprezy Już za tydzień odbędzie się zimowa edycja Silly Venture
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
atari.area forum » Miejsca w sieci » FTP o ST/STE
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
dużo gier i nie tylko
Nazwa hosta zzzt.alexpepper.com
Urzytkownik ATARI
Hasło STE
Pozdrowienia /|
ste - małymi literami, człowieniu! :)
hmm... wygląda obiecująco :)
Radek - jesli kiedykolwiek pojawie sie na jakims party, masz u mnie czteropak! Mam stamtad 100kB/s i w koncu uzupelnie kolekcje.
thx!
DZIĘKI NOSTY tyle że ja niebyłem jeszcze na żadnym party.
Czas może to zmienić ,ale piwa bym się napił :D
Nie wiem dlaczego niektorzy atarowcy boja sie zlotow. Co my jakos na tych zdjeciach dziwnie wygladamy? ;D
A ja mam pytanie odnośnie gier CZYSTO STEkowych. Mam Obsession Pinball oraz Stardust. Macie jakieś inne lub przynajmniej znacie jakieś tytuły, które wykorzystują w pełni możliwości STE? Ponoć jeszcze jest Zool, ale nie mam... Pewnie jednak było tego reoche więcej? :?
Laoo: moze widzieli te slawetne kompromitujace filmy z Lastow i Quastow :)
Wings of Dead
Substation
Sleepwalker
Zero 5
zobacz tu jest tabelka jaka gra co wykorzystuje w STE
http://atari-ste.anvil-soft.com/html/archivgames.htm
Pozdrowienia /|
Nie boje sie zlotow, co najwyzej tebe :)
tylko jakos tak... sie nie skladalo...
cholera moze ja niesmialy jestem? :)
Ograniczenia wiekowe? Tak, musisz poprawnie wymówić słowo "ATARI"... Jak Ci się to uda - to wszystko jest O.K.
A na poważnie - wal śmiało, czy masz 5, czy 105 lat!!!
Ograniczen brak, doskonalym tego przykladem jest Grzybson, ktory jest <15 (?) oraz jego Tata (sledzie byly rox!), ktory podejrzewam ze moze byc nawet starszy od Vaska :)
nie no ktoś starszy od Vaśka? 8)
W temacie poszukiwań gier. Namierzyl ktos moze gierę The Ultimate Arena? Z dawnych czasow ja pamietam, ale wtedy jakos mi szkoda bylo poswiecic na nia calych 3 dyskow;) Dodatkowo jeszcze poszukiwana jest The Patrician. Za wszelkie info z gory dzieki.
Hospes! Wysłałem Ci na maila te gry o które pytałeś.
Wielkie dzieki, wlasnie ostro giercuje w Aree, niestety Mortal to nie jest, ale chlopakom niewiele juz brakowalo. Ehhh troche wiecej pracy i mogl byc wielki przeboj. A odnosnie Patriciana, to ostatnio wyczytalem w "Świat Gier ..." ze tego nie bylo na ATARI ;) Pojawil sie tylko na Pc i na Amige;) Jeszcze raz wielkie "dziekówy" :lol:
To ja jeszcze w tym temacie zapytam o Wasz ranking najlepszych dem czysto STEkowych. Tak, żeby bez zbędnego szperania pościągać same najlepsze można było :)
Wedlug mnie najlepsze dema na STE to:
Brain Damage - Aggresion
Insomia - Luzak Team
Rumpelkammer - Stax
sciagniesz je tutaj:
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Miejsca w sieci » FTP o ST/STE
Wygenerowano w 0.018 sekund, wykonano 61 zapytań