normalne vga to hd15
db15 to pctowy joystick byl, albo klawiatura do xegs
na razie nie wiem, są spore kłopoty ze zdobyciem odpowiednich (tanich) układów w Polsce - u nas głownie neonówki w sklepach sprzedają
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Konsole » LYNX - podłączenie do TV?? RGB? VGA?
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
normalne vga to hd15
db15 to pctowy joystick byl, albo klawiatura do xegs
na razie nie wiem, są spore kłopoty ze zdobyciem odpowiednich (tanich) układów w Polsce - u nas głownie neonówki w sklepach sprzedają
adaptery 230V PL-UK i nazat też są modne :)
cool , a kiedy "giery" lynx made in pl ? ;)
Ja bym sie lapal na sztuke pewnie.
Dzień-Dobry-Wieczór,
Seba, coś nowego słychać w tym temacie? Ostatnio pisałeś o trudnościach ze zdobyciem części. Poprawiło się coś? Ludzkość czeka na ten wynalazek :)
no różnica jest :)
moge napisac tyle: sugerowana cena detaliczna $60, wliczajac nowy ekran LCD 3.5" (pobozne zyczenie, ekran kosztuje $18)
ale cóż, sprobujem...
acha, nie, bez nowego lcd nie bedzie, bo stary trzeba wypatroszyc zeby zrobic miejsce na nowe graty (on ma 20mm grubosci!)
Bump..
A jak z samą wymianą starego wyświetlacza na nowy, współczesny, nawet bez wyjścia VGA?
Czy ktoś wymieniał sobie sam? Kupowaliście jakiś gotowy zestaw z instrukcją? Skąd polecacie, a skąd nie?
Czy ktoś może próbował tego: https://www.retromodding.com/products/m … cd-upgrade ?
Tak, mam zamontowany zarówno wyświetlacz jak i wyjście VGA. Obraz rewelacyjny w porównaniu z oryginałem. Warto zainwestować, ale bezpośrednio u pomysłodawcy, tutaj masz link: http://atariage.com/forums/topic/230579 … try3125094 .
Dzięki. Ludzie w tym wątku narzekają na słabą komunikację i niesłowność pomysłodawcy. Nie miałeś takich problemów?
Nie, niecały tydzień od wpłaty miałem moduł u siebie. Ale było to jakieś 1,5 roku temu. Kontakt mailowy także bez zastrzeżeń.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Konsole » LYNX - podłączenie do TV?? RGB? VGA?
Wygenerowano w 0.017 sekund, wykonano 59 zapytań