Kto się wybiera na Forevera ? Może ktoś z Warszawy?
W związku z tym, że party place jest na wsi, jak wygląda kwestia zaopatrzenia w prowiant, napoje ;) i ciepłe posiłki? Spanie na party place czy są inne opcje?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Zloty » Forever 14
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Kto się wybiera na Forevera ? Może ktoś z Warszawy?
W związku z tym, że party place jest na wsi, jak wygląda kwestia zaopatrzenia w prowiant, napoje ;) i ciepłe posiłki? Spanie na party place czy są inne opcje?
ja sie wybieram z wawy i mam miejsce.
jest tam jakis lokalny wiejski sklepik, ale nie wiem czy nie bedzie sensownie wstapic do trenczyna po jakies zakupy. albo lepiej - wiezc walowke z polandii. jakby co - czajnik wezne.
tylko spanie na pplace biore pod uwage, a czy jakies pensiony sa jeszcze dostepne - pewnie trzeba dzwonic, chyba Vasco ma jakies nr tam, mozna dopytac.
Ok, to piszę się. Kiedy planujesz wyjazd i powrót?
ja sie wybieram pociagiem z Katowic.
party odbywa sie w pietrowym budynku, na parterze jest glowna sala z big screenem, a na pietrze sa pokoje do spania. rok temu wolne pokoje skonczyly sie w sobote okolo poludnia.
do centrum miasteczka jest kilometr i sa tam dwa sklepy, pizzeria, dwie knajpy.
fox, ok - to dolaczasz do ekipy, jedziemy we 4 - ja, Ty, (przydup)As, i amigowiec z lublina.
wyjazd - powiem dokladniej w poniedzialek - ale prawdopodobnie bedzie to piatkowy poranek, gdzies w okolicy 7 rano.
duzo zalezy od tego czy ami-ziom z lublina dojedzie tu, czy bedzie trzeba po niego zawinac do lublina...
Candle: As sie juz zglosil. jak chlopaki sie pomieszcza we 3 z tylu i nie bedzie im lekki scisk przeszkadzal - ja nie widze przeszkod, chetnie bym i Sebana zabral. W sumie xsara picasso ma calkiem sporo miejsca z tylu, zalezy od tego co powiedza sami zainteresowani.
Co do spania na party, należy kontaktować się z Ellvisem: ellvis małpeczka zeroteam kropeczka sk. W zeszłym roku było niedrogie i bardzo wygodne, na dodatek w tym samym budynku, co party place.
Ekipy: licheńsko-krakowska, lubelsko-toruńska i ajrisz przyjeżdżają w czwartek. Śpimy w Trencinie i rano organizujemy zapasy w wielkopowierzchniowej świątyni konsumpcji tamże. Co do zaopatrzenia na miejscu, to tak jak napisali koledzy.
@candle: nie rób zamieszania :) tym razem też nie jadę.
Daj mu spokój. Seban jest zajęty pracami wykończeniowymi nad SlightSIDem, prawda? :D
o tak, wlasnie polozyl na nim gladz, jutro kladzie kafle
...i zasmażka :)
Nie można tak od razu, trzeba parę dni odczekać, zagruntować i dopiero. Inaczej kafle odpadną po tygodniu :)
MM: a oftopic kwitnie, a zaraz się rozda urlopy...
fox, as: jak chcecie jechac w czwartek rano, by dolaczyc w trenczynie do reszty "naszych" - to jestem za, ja na czwartek mam urlop ;)
wieczor: zapewniam ze taki "zart sytuacyjny" nie jest ani motywatorem, ani demotywatorem, co najwyzej irytatorem...
Jell jak Tobie pisałem w poniedziałek będę wiedział co z moim urlopem...
Wolę w piątek, muszę intro skończyć.
no to zalozmy ze wyjazd w piatkowy poranek.
as sie wykruszyl...
seban - co stoi na przeszkodzie bys sie z nami przewiozl?
Ależ antybiotyki są legalne także na Słowacji ;)
Mam dwa miejsca z okolic Krakowa. Start ok. południa w czwartek. Powrót w niedzielę - bez zrywania się o świcie ale też nie o północy. Tylko dla niepalących.
no ok, tym razem wybaczam...
mnie w sumie tez tradycyjnie cos zaczynal lapac tuz przed wyjazdem, ale jadem! ;)
post pod postem, ale czasu nieco minelo wiec:
dokoptowany zostal Gorgh do naszej ekipy, wyjazd - piatek 7 rano spod zachodniego pkp. jedziemy we 4.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » Forever 14
Wygenerowano w 0.044 sekund, wykonano 49 zapytań