Typ klawisza - wciskany bez sprężynki, szczegóły w tym wątku (post 147):
http://www.atari.org.pl/forum/viewtopic … 08&p=6
Type 1 wg tego:
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » Kupię klawisz funkcyjny 800xl
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Typ klawisza - wciskany bez sprężynki, szczegóły w tym wątku (post 147):
http://www.atari.org.pl/forum/viewtopic … 08&p=6
Type 1 wg tego:
Poszukam, bo gdzieś mi leżała zrąbana klawiatura od XL ale na razie niczego nie gwarantuję. Jeśli to dojdzie do skutku, to cena = browar przy najbliższej okazji.
Pim, drewniaku, napisalbys jak side dziala...
tyrknij do mnie jutro. Tylko nie rano, bo kac popiątkowy może ograniczyć nam możliwość przeprowadzenia merytorycznej konwersacji (z rana) ;)-
Poszukam, bo gdzieś mi leżała zrąbana klawiatura od XL ale na razie niczego nie gwarantuję. Jeśli to dojdzie do skutku, to cena = browar przy najbliższej okazji.
czyli zapewne na SV2013 :) rozumiem że wymiana nastąpi na party? o ile w ogóle nastąpi :)
Spokojnie. Ustaliłem, że klawiatura leży na drugim mieszkaniu, będę tam jutro i jutro wieczorem będzie konkretna odpowiedź ;)-
EDIT:
jaką masz podstawę klawisza?
możesz zrobić fotkę albo klawisza od spodu, albo pustego miejsca po klawiszu w klawiaturze?
proszę bardzo.
.. i to jest ta najważniejsza informacja. Otóż mam dwie klawiatury z czego każda z nich ma inny typ "mocowania". W zaistniałej sytuacji nie pomogę.
.. i to jest ta najważniejsza informacja. Otóż mam dwie klawiatury z czego każda z nich ma inny typ "mocowania". W zaistniałej sytuacji nie pomogę.
no trudno, w każdym razie dziękuję za zainteresowanie, temat dalej otwarty :)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » Kupię klawisz funkcyjny 800xl
Wygenerowano w 0.014 sekund, wykonano 57 zapytań