Rozmawiałem dziś ze znajomym,który prowadzi knajpę "dla kochających inaczej", że tak to nazwę... (jak przejmował od gościa to to był jeden z wymogów sprzedaży). Otóż pojawia się możliwość wpięcia z komputerem pod rzutnik - ale z powodu wyprowadzonej wtyczki VGA maluszek odpada (chyba,że sobie skombinujemy z 15 metrów kabla chinch-chinch ;P). Z powodu cyklicznych imprez w rachubę wchodzi jakaś niedziela - godzina dowolna w zasadzie, piwo dla nas po 6zł (leszek lub tyskie). Żarcia brak, ale zasadniczo możemy sobie zamówić z zewnątrz. Dostęp do rzutnika i nagłośnienia - nieograniczony...
Lokalizacja: okolice Arkadii, więc dojazd niezły. Tak myślę,że jakby zawezwać się jakąś silniejszą grupą - można by go nawiedzić, jednak jakby co musiałbym dać mu znać z tydzień wcześniej. Jeśli jest chętny do wzięcia tam flaszki ze sobą - jestem za, chętnie bym posiedział przy piwku oglądając demka z real falcona... Są chętni? Jeśli tak - wpisywać datę (niedziela jakaś) i godzinę, pomyślimy ;)
TURGEN 9.3.0 Kolejna wersja multiplatformowego narzędzia do zarządzania obrazami taśm.
SV 2024 WE - program imprezy Już za tydzień odbędzie się zimowa edycja Silly Venture
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury