Na twolinerze Voy zaproponował kolejnego SWAT-a we Wrocławiu. Ja jestem za (byle NIE w najbliższy weekend). Ktoś z Was jest jeszcze chętny?
Pozdrav
Arko
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Scena - 8bit » SWAT po raz kolejny?
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Na twolinerze Voy zaproponował kolejnego SWAT-a we Wrocławiu. Ja jestem za (byle NIE w najbliższy weekend). Ktoś z Was jest jeszcze chętny?
Pozdrav
Arko
Jeżeli chodzi o mnie to wszystko zależy od terminu :? Poza tym jestem zdecydowanie na TAK :)
OCH... juz sam mialem ochote taki topic zalozyc...
Z terminem trzeba uwazac, bo jestesmy teraz w drazliwym okresie przedsesyjnym kiedy to kazdy ma kupe roboty i malo czasu.
Moze piatek 23-ego? Jak pozniej, to nie wczesniej niz po 20-tym lutego, bo sesja.
Może by dodać ankietę żeby sprawdzić czy proponowany piątek (23 I) ludziskom pasuje? Bo z racji tego drażliwego okresu (przed)sesyjnego faktycznie chyba piątek lub sobota byłby najlepszy.
nom luz, jestem zdecydowanie ZA !!!!!!!!!
No baaaaaaaa! Ale zrobimy rzez, tzn. kulturka i w ogole ;D
MM: Solo no tu przegiales ... Avatar 80KB ... Masz 2 dni na zmiane na zgodny z regulaminem.
^_^; ano przeczytalem (ewenement jak na mnie ) regulamin, zreczywiscie ciut za duzy avat : > zapomnialem ze mailem direct linka do avatara ze storn yklanowej i tam sobie zmienilem ; ). ten ma 14kb plzzzzzzzzzzzzzzzzzzz niech bedzie ! : O
A tak z ciekawosci , wiekszosc przeglada AA "szerokopasmowek", wiec skad ot ograniczenie avatarka ? transferu to te raczej nie robi, bo przegladarka kaszuje pic, a prezciez nikt codziennie nie wlazi tu z "czystej" pregladarki. A przeciez takie fajne avatarki sa ; ) Vejito ma fajny, 320kb rzezni, nie Laoo ? : D
No to jak, spotykamy sie 23 stycznia (piątek)?
Jeśli tak, to rozumiem, że w Spiżu?
Proponuję godz. 19.00
Pozdrav
Arko
Cos ustalcie, bo ja sie po cichu zbieram, ale chce wiedziec gdzie, kiedy itd.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Scena - 8bit » SWAT po raz kolejny?
Wygenerowano w 0.050 sekund, wykonano 29 zapytań