No tak, myślałem że tamto 100% było w odniesieniu do 130XE, a to "moje" do 65XE - to teraz mamy już 200% :D
Anyway dopytałem czy skoro ma monitor to mogę liczyć na podpięcie - zobaczymy co odpisze ;-)
Ale "wieczor" ma racje, czasem albo nawet często takie rzeczy sprzedają "dzieci" które pojęcia o tym nie mają.
Kiedyś licytowałem 130'kę z LDW2000 i popełniłem błąd. Był komplet z zasilaczami/kablami, ale usyfiony, niechlujne foty, sprzedawany jako uszkodzona "bo się nie znam". Przez emalię gościa poprosiłem o foty dokładne. Zero ułamań/ubytków, nie zazółknięte to się zainteresowałem dalej. Poinstruowałem jak podpiąć, co sprawdzić po kolei, jak wpisać i skąd wziąć test GTIA no i gość wszystko elegancko pofocił, dorzucił je na aukcję, dopisał info że profesjonalnie sprawdzona i 100% sprawna i się pożegnałem z Ataryną bo cenę gościowi podbiłem że powinien mi dolę odpalić. Zachciało mi się kuźwa testowania online :D
EDIT: jest odpowiedź:
"No moze ze 100% sprawnoscia to jest troche przesada... No nie byl odpalony. Podpinalem tv ale mi sie skanowac programow nie chcialo. Przelaczajac przycisk on off na tv widac troszke zmiane kontrastu obrazu. To chyba powinno wszustko dzialac. Ja naprawde sie nie znam na tych rodzajach takze jestem zielony co do tej kwesti. Tak monitor jest, ale nie mam do niego zadnych kabli i zabardzo sie nie podlaczy. Ja tylko chce to sprzedac bo inwestowac w to to nie ma co."
Myślę że skoro widać zmianę kontrastu przy włączaniu/wyłączaniu TV to dobry znak :D:D:D
30 lat temu moje poglądy nazywane były normalnymi, 20 lat temu konserwatywnymi, 10 lat temu skrajnie konserwatywnymi, dzisiaj jestem nazywany faszystą. Ja nie zmieniłem poglądów, tylko idioci zmienili wartości!