O.K.
Miker mi o czymś przypomniał swoim postem dotyczącym 16KB... Otórz, ogłaszam konkurs na napisanie gry na Atari 600XL. Chodzi o to, aby napisać "ORYGINALNĄ" produkcję, która ma chodzić na nieprzerabianym 600XL wzwyż (800XL. 65XE...).
Ze swojej strony na konkurs przeznaczam 50zł i 2 kubki z logiem Atari, szukam innych chętnych. Prace należy przesyłać na mojego maila - po sprawdzeniu na oryginalnym, nieprzetrabianym 600XL będą udostępnione dalej (mam nadzieję, że Dely udostępni miejsce na serwerze ;) ). Nie ma ograniczeń ilości prac, nie ma ograniczeń brak muzyki/grafiki itp. Prace oceniają wszyscy!!!
Terminy: na prace czekam do końca lutego, oceniamy do końca marca. Nagroda idzie do zwycięzcy/zwycięzców w drugim tygodniu kwietnia (o ile coś powstanie).
Do głosujących należy, czy ma być jedna, czy kilka nagród (podział wygranych).
Szukam innych sponsorów.
Dane do prac: plik info z tytułem i autorem, ewentualny e-mail. Drugi plik z danymi do wysłania nagrody.
Wszystkie prace są "Freeware"!!!
Prace prrzysyłamy na adres:
Paweł Sikorski
ul. 1-go Sierpnia 28 m 64
02-134 Warszawa
e-mail: sikor_soft@poczta.fm
Pozdrawiam wszystkich!!!
Tydzień na oddanie głosu w FUJICUP! Głosowanie potrwa tylko do 22 lutego 2025...
TURGEN 9.3.1 Najnowsza wersja oprogramowania TURGEN wprowadza kilka istotnych ulepszeń.
FujiCup 2024 - głosowanie Wystartowało głosowanie w tegorocznej edycji konkursu FujiCup.
IX. Basque Tournament of Atari 2600 31 stycznia Euskal Retro Association zorganizowało IX. Baskijski Turniej Atari 2600.
Rogul 1.0f Poprawki i nowe funkcje