Cena, jaką ustaliłem za ten zestaw była według mnie adekwatna do tego, co sprzedawałem, ale następnym razem na pewno najpierw wystawię to, co będę miał do sprzedania na forum a dopiero potem na allegro.
Do sprzedającego nie miałbym pretensji o ten zestaw, bo może zrobić z nim, co zechce, tylko o to, że w mail-ach i rozmowie mówił mi, że miał kiedyś Jaguara, ale musiał sprzedać i postanowił ponownie go kupić. Pytał się czy nie miałbym kabelka na EURO do TV i gier, bo chciałby od razu móc pograć, więc dodałem mu gratis kabelek RF i dałem namiar na Bitman(kabelek EURO). W dodatku wspominałem, że pozbywam się dubli z mojej kolekcji, więc można się domyślić, że mam kontakt ze społecznością atarowską i możemy się spotkać na tym lub innym forum, gdyż użytkowników Atari nie jest aż tak dużo, a ksywkę na allegro i forach mam taką samą.
"...Jeśli więc nie traktujemy dysku jako podręcznego śmietnika, w którym przechowujemy wszystko, co tylko wpadnie nam w ręce, to 20 MB starcza nawet z dużym zapasem..."