...
P.S. Ktoś tam się burzył, że plik info do MENTAL AGE był napisany na PeCe - rozumiem zdumieć się parę lat temu.. ale teraz ?! :P
to byłem ja... z miesiąc temu... pogratulować refleksu.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
Przezroczysta obudowa dla Atari 800XL Rusza przedsprzedaż wyjątkowej, przezroczystej obudowy do komputera Atari 800XL!
atari.area forum » Bałagan » Ściana wschodnia vs. Pomorze
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
...
P.S. Ktoś tam się burzył, że plik info do MENTAL AGE był napisany na PeCe - rozumiem zdumieć się parę lat temu.. ale teraz ?! :P
:) :) :) swieta ida :) :) :)
Ho ho ho ... gdzie jest czerwononosy renifer :)
...
ROTFL! ZTCW na forum nie ma pospiechu i niektore tematy sa poruszane po miesiacach... :lol:
Jesli nie zadales sobie trudu zrozumienia mojej wypowiedzi, juz pomagam:
chodzilo mi nie o to, kto to napisal, ale co - i z tego mialem beke... ;)
Skoro Mentala sciagniesz z sieci, to ciekawe gdzie najpierw obejrzysz sobie .nfo do gry - na atari czy pc? :P :lol: :D
A to info do gry napisal chyba Slaves.... 8)
własnie własnie.......PEACE!!!!!!!!!!! enjoy the silence;)
Wlasnie, jestem za! Sa swieta, milym trzeba byc. A po swietach... last... hehehe...
A swoja droga to niezle sie temat zoftopikowal :lol:
ej kto komu wrzuca?
staralem sie przywolac ducha swiat - czyli Rudolfa czerwononosego renifera :)
Bosz ...
Chyba ze chodzi o wypowiedz dracona - ale to nie do mnie :)
Ja mam nastawienie peacefulowe akurat :)
już ktoś kiedyś posądził mnie o brak inteligencji przy rozumieniu textu (pytanie za 10 punktów kto?) ale w tym wypadku to ty masz kłopoty z percepcją słowa pisanego.... odnajdż ten post - jeszcze raz go przeczytaj i oświeć mnie dlaczego miałeś beke?
już ktoś kiedyś posądził mnie o brak inteligencji przy rozumieniu textu
no widzisz, okazuje sie, ze nie tylko ja mam zastrzezenia... :lol:
ale w tym wypadku to ty masz kłopoty z percepcją słowa pisanego....
w tym wypadku tak uwazasz, ale ja mysle ze jest wprost przeciwnie...
odnajdż ten post - jeszcze raz go przeczytaj i oświeć mnie dlaczego miałeś beke?
skoro nie chce ci sie poszukac wlasnego txtu, to przypominam, ze jest on tutaj!! 8)
No i stamtad czytam takie "perelki":
to przykre ale ja odnoszę wrażenie, że one powstały na emulatorze i pod emulator
- co ty powiesz, nie dzialaja na PRAWDZIWYM atari ??? Zawieszalo sie gdzies? :lol:
A czy powstaly z pomoca pc (np. testowane takze na emulatorze), czy to takie wazne samo w sobie (szczegolnie a.d. 2004) ?! No chyba, ze jestes kolejnym, ktory przywiazuje wieksza wage do pochodznia czegos niz do samego dziela.... ;)
wierzycie, że większość z tych nowych ludzi, którzy pojawili się na aa, ściąga programy z netu i zapuszcza je na atari podłączonego do telewizora? bo ja nie... - widze, ze nie masz sie czym martwic.... :D Ciekawe, myslalem ze bardziej sie powinienes cieszyc, iz ktos cos jeszcze na /| robi... :lol:
pilk txt do mental age - zapuście go sobie pod DOS intrukcją typ to zobaczycie kaszankę - eee tam, znowu probujesz stworzyc problem. Pamietam iles lat temu, kiedy tylko nieliczni mieli dostep do sieci i PC, tez dostawalem czasem pliki napisane na pece - ale spoko odczytywalem je pod PANTHEREM (tablica konwersji rox) albo nawet bez - w czytniku 80-znakowym, napisanym przez Itaya Chamiela (nie pamietam teraz nazwy). Tak wiec nie widze tu ŻADNEGO problemu.
I jeszcze moje dwa pytanka, na ktore nie raczyles odpowiedziec:
1. Ktoś tam się burzył, że plik info do MENTAL AGE był napisany na PeCe - rozumiem zdumieć się parę lat temu.. ale teraz ?!
2. Skoro Mentala sciagniesz z sieci, to ciekawe gdzie najpierw obejrzysz sobie .nfo do gry - na atari czy pc? No chyba, ze wszystko robisz na atari (tzn. nawet laczenie sie z siecia) - wowczas bede baaardzo przepraszac....
No to tyle - rozumiesz teraz skad byla ta "beka" ? :rolleyes:
Fajnie sie z toba rozmawialo :arrow: na LECIE LUDZIKOW 2002. 8)
HA HA HA
DOBRE SOBIE....
ten sms co ostanio dostałem od szefa: racja jak 150 :)
poza tym to ja miałem beke!!!! :)
bp mój cały post peryfraza wypowiedzi jednej pani polityk która polemizowała z posłanką samoobrony :)
i w ogóle to znowu zajebisty refleks -> 2 tygodnie
DŁUGO NAD TYM MYŚLAŁEŚ???
HA HA HA
DOBRE SOBIE....i w ogóle to znowu zajebisty refleks -> 2 tygodnie
DŁUGO NAD TYM MYŚLAŁEŚ???
Gościu, o co ci chodzi? :D
czy przynaleznosc do "loży szyderców" tak sie wlasnie objawia ??? :P
Zapominasz odpisac na pytania - za trudne? buhahahahahaha :lol:
Przestan udawac takiego zdziwionego, bo ja naprawde juz nie moge ze smiechu...
CO tak sie ciagle spieszysz? ROTFL!!! :lol:
GDZIE JEST RUDOLF CZERWONONOSY RENIFER JA SIE PYTAM?
[Gościu, o co ci chodzi? :D
czy przynaleznosc do "loży szyderców" tak sie wlasnie objawia ??? :P
Zapominasz odpisac na pytania - za trudne? buhahahahahaha :lol:
Przestan udawac takiego zdziwionego, bo ja naprawde juz nie moge ze smiechu...
CO tak sie ciagle spieszysz? ROTFL!!! :lol:
idź do pracy do RZOGA.
McMaster - poniewaz wciaz nie moge cie pojac to apeluje:
- otrzezwiej juz po tym LAST PARTY - wtedy moze odpisuj do mnie tutaj... ;)
powiedział ten co nie przyjechał na last party bo się bał Mikeya... buahahaha
no stary, takiej bredni jeszcze nie slyszalem... :lol:
Widze, ze beke mozna miec z ciebie wieksza niz mi sie wydawalo...
I potwierdziles ze nie masz nic sensownego do powiedzenia...
Dla mnie EoT.
MM: Banned. Cytowanie poprzedniego postu w calosci. Ludzie!!! Baza SQL nie jest z gumy!
GDZIE JEST RUDOLF CZERWONONOSY RENIFER JA SIE PYTAM?
Mikey... trolowanie z reguly oznacza brak argumentow...
Wiem, ze na widok postow Dracona popadasz w obled jak marszalek Borowski na widok Leppera.. ale panuj nad soba poki jeszcze jestes mlody bo na starosc bedzie coraz gorzej.
caly ten watek juz od czwartego postu to trolling .... wiec ... napij sie :) i wyluzuj
ps. 4 post w oryginalnym watku o klawiszach f1-f4 zanim lewis przepial temat do ringu
Streszczenie watku wyglada mniej wiecej tak:
-Brat-szkoda, ze niewiele prac powstaje na orginalnym Atari
-Dracon z Taquartu - buhahahahaha ale mam beke!
Tak wogole, to jedyna winna osoba jest tu jednak Brat - nie moge pojac, ze tez chcialo mu sie odpisywac...
ps. to chyba u nas rodzinne, bo ja tez nie wiem skad ta 'beka'
pps. odnosnie 'kolejnego, ktory przywiazuje wieksza wage do pochodznia czegos niz do samego dziela....' Jest roznica miedzy sexem a masturbacja prawda? Ale efekt ten sam.
krotko i zwiezle: pojebalo Was.
p.s.
tak, to ja zrobilem to .nfo... nastepnym razem zrobie je w html'u... szczesliwi?
Odnosnie .nfo ja sobie mysle tak: Pakiecik skladal sie z pliku zip w ktorym byl com (dobrze przynajmniej ze nie xex ;) ) i nfo. A wiec najoczywisciej zip byl do rozpakowania na PC, a nfo bylo do zagladniecia po rozpakowaniu. Kropka. Gdyby byl w pliku atr... a... to juz inna sprawa... wtedy powinien byc w formacie atarowskim. Sprawa dla mnie jest jasna. Zreszta dyskusja tego nie dotyczy, to byl tylko pretekst... wkoncu kazdy kiedys musi sie poklucic troche z Draconem. ;) To nasza nowa scenowa tradycja :P
robicie mi konkurencje w liczbie wywolanych klotni, nawet ja nie wpadlem na tak blachy powod, gratuluje
K.......... chnia!!!!!! jego jedyny brat zrozumiał mój dawny post???
praz nty na tym forum zanim coś skomentujecie, myśleć, myśleć to nie boli....
zakochany w sobie narcyzek drakonek, przekonany o swojej nieomylności zupełnie przekręcił to co napisałem..... ach jaki on mądry... doszukał się treści, których tam nie było....
więc jeszcze raz piszę: a jak już mi nfo się nie podobało to dlatego ,że atari ma RETURN a nie ENTER!
a poza tym nie chcę być autorem tego wątku - bo nie ja zacząłem...
mcm: tak wyszlo. i tak kazdy wie o co chodzi...
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » Ściana wschodnia vs. Pomorze
Wygenerowano w 0.025 sekund, wykonano 71 zapytań