Widzisz Darku, chetnie bym ja zlal, ale nie specjalnie mam wyjscie. Ale jak tylko to odbebnie to biore sie do roboty, co prawda bede mial na glowie zamkniecie ksiag w firmie ( prace po nascie godzin dziennie), kolejna magisterke i kilka jeszcze akcji, ale czas sie jakis znajdzie (od czego sa noce). Problem w tym, ze teraz zabrales mi stacje, moje dyskietki i zostala mi na chacie tylko ataryna z qmegiem, a na tym nie zawalcze. Musze jeszcze znalezc stara mape pamieci i do przodu. Piotrka mysle ze szybko naklonimy, on jako jedyny jeszcze ostro dziubie w assemblerze ..... tyle ze na pcecie, kiedys sie tu zalamywal bo po akcjach z twardymi kupe zrodel mu poszlo, ale to co miejscami wyczynial a mialem okazje zobaczyc bylo imponujace. Ciekawe jak sobie poradzi z okrojona atarowska wersja assemblerka, trzeba zapomniec o slowach etc. Jezeli chodzi o Macka to ..... hmmm .... nie wiem, ale zycze powodzenia, wiesz jak to jest z zonami ("qrwa tyle roboty w domu do zrobienia a Ty siedzisz przy tym zabytku i nic z tego nie ma, zaprowadz przynajmniej dzieci do kosciola" (trzymajac walek w lewej rece, prawa czyniac odpowiednia gestykulacje)) Powiem jeszcze cos po tym jak wczoraj sie pozegnalismy, rzucilem sie w dalszy wir kopalisk archeologicznych i znalazlem .... joy'a, ktory wizualnie jest w zupelnie niezlym stanie i mozna go podejrzewac o dzialanie hmmmm. Jezle chodzi o SIO2PC to na pewno gdzies lezy, zalatw jednak przejsciowke na malego com'a (albo starego pc)bo teraz to sobie nim mozesz wiesz co zrobic. Nim Ty to zrobisz to ja ten kabel 5 razy znajde, u mnie przynajmniej nic nie ginie ( u Ciebie natomiast zdarzaja sie czarne dziury dlatego to wszystko jeszcze sie uchowalo ).
P.S. Poszukaj gdzies powinny tam byc screeny z "trumny", niektore byle przednie !!!! Szkoda ze pozbylem sie mojego Timex'a z calym worem kaset do niego :((((((((((( i to za bezcen :(((((((((((((((( Ostatnio jak bylem w Krakowie na gieldzie zastanowil mnie szyld "KUPIE KAZDY ZX SPECTRUM, TIMEX ......" podeszlem, gosc jest maniekiem, powiedzialem mu co mialem, to szczena mu opadla, jak powiedzial mi ile by mi za to dal to szczena mi opadla, a gdy zgescilem mu za ile sie tego kiedys pozbylem malo mnie nie zlinczowal!!!!!
Wracam do roboty :((